MARKO ODAO PRIZNANJE FARMERKI: Jelena G. najveća rijaliti zvezda ikad!

Ubeđen da u duelu pobeđuje Vajsa

MARKO ODAO PRIZNANJE FARMERKI: Jelena G. najveća rijaliti zvezda ikad!

Stars -
Golubovićeva je najveća rijaliti zvezda ikad. Ona će ući i na sledeću Farmu sigurno. Šta je radila i ja bih je gledao, rekao je maneken

Marko Vukotić i Romana Panić proglasili su Jelenu Golubović najvećom rijaliti zvezdom ikad. Njih dvoje su razgovarali u dvorištu o duelistima Jeleni Golubović i Vajsu Danimiru i oprostili se od densera jer su sigurni da će Golubovićeva ostati na imanju i postati finalista pete sezone rijaliti programa Farma.

"Ode nam Vajs večeras", rekla je Romana, kao da žali za denserom. "Golubovićeva je najveća rijaliti zvezda ikad. Ona će ući i na sledeću Farmu sigurno. Šta je radila i ja bih je gledao - Divnu počupala, k.esala se, po.strala, ne može bolje i još napravila žrtvu od sebe, pa je i interesantna", rekao je Marko.

"Sve je to super, ali da samo nije toliko dosadna. Juče je od devet ujutro do devet naveče ponavljala pet rečenica kako je Sara ostavila otvorena vrata u štali i da Ivan ne loži. Ja bih poludila da pet puta ponovim nekome istu rečenicu a ona 12 sati neprekidno", zaključila je Romana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track