VESNA RIVAS IMA DOKAZ: Jelena Golubović je bila prosjak!
Foto: Dragan Kadić

Žestoka svađa rediteljke i folkerke

VESNA RIVAS IMA DOKAZ: Jelena Golubović je bila prosjak!

Stars -
Farmerke su se žestoko posvađale pred Ognjenom Amidžićem i folkerka je rekla da ima dokaze da je rediteljka prosila ispred zgrade Pinka

Vesna Rivas, koja je na Farmi putnik namernik, optužila je Jelenu Golubović da joj je pocepala bundu vrednu 20.000 evra i da je prosila ispred sudija Pink.

Naime, tokom vanrednog izbacivanja Ognjen Amidžić pozvao je rediteljku i folkerku na razgovor zbog sukoba koje su imale u toku dana kada je nastao opšti haos i pale su gadne uvrede.

Vesna je rekla da je Jeleni pala maska i da je rediteljka za nju najveće razočarenje na imanju, kao i da je Golubovićeva spremna da proda sve iz interesa.

Jelena je navela da ju je Vesna uzela na zub od kada je otpevala pesmu Goce Božinovske sa kojom je pevačica u lošim odnosima, a Vesna je rekla da su to obične laži i počela je svađa."Jelena Golubović bolesno laže!", rekla je Vesna, a rediteljka je uzvratila Vesni da joj viri praziluk iz dupeta. Vesna je otkrila da je Jelena prosila ispred zgrade "Pinka", za šta ima i dokaz u vidu fotografija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja