X FACTOR: Đoganijeva i Luisova ćerka prošle u finale!

Kuća sudija

X FACTOR: Đoganijeva i Luisova ćerka prošle u finale!

Stars -
Maja Novaković do suza je dovela Željka Joksimovića, a Marinela Đogani u duetu sa Fifi zadivila je

Raspliće se polagano.U drugoj epizodi najsurovije faze takmičenja „X faktor“, nazvanoj „Kuća sudija“, Željko Joksimović i Kristina Kovač imali su težak zadatak da kao mentori izaberu po tri kandidata iz svojih grupa. Željku je pomagao Toni Cetinski, a Kristini Leontina Vukomanović.

Iz Joksimovićeve grupe u naredni krug takmičenja plasirali su se Mladen Lukić, Maja Novaković i Daniel Kajmakoski, dok su iz Kristinine grupe „bendovi“ prošli ženski bend 4U, muški Doktori, Fifi i Marinela Đogani kao duet H2O. Bez plasmana su ostali grupa Roma Sijam i glumac Slavko Kalezić, bivši dečko Marije Šerifović.

Marinela i Fifi su se odlično snašli zajedno i kako kažu jedno drugom su velika podrška. Kristina im je izabrala numeru koji izvodi Bijonse "I Was Here". "Ovde sam čula veliku strast", rekla je Leontina, a Kristina je dodala da njih dvoje imaju magiju. "Njihove dve energije se super slažu. Ima tu pevačkih nepravilnosti, ali sve može da sredi", rekla je Kristina.

Maja Novaković Toni je rekao da ide da se baci u more. "Idem da se bacim u more! Imaš jako lepu boju glasa, vidi se da uživaš dok pevaš, svaku notu si proživela i ja ti totalno verujem! Ja sam tako ponosan što sam upoznao stablo, a sad sam još ponosniji što sam upoznao jabuku! Jabuka nije daleko pala od stabla! Prekrasno! Sve ti verujem. Bravo, bravo Majo", rekao je Toni, dok je i Željko potvrdio da je ona bila odlična na probama

http://www.youtube.com/watch?v=aYujWbnLQz8
(Lj. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track