Sara Trajanović: Zaljubljena sam u Akija i učiniću sve za njega!

Nada se najboljem

Sara Trajanović: Zaljubljena sam u Akija i učiniću sve za njega!

Stars -
Za nekoliko dana ću se videti sa Akijem i razgovaraćemo o svemu. Ja sam zaljubljena u njega, volela bih da nastavimo i učiniću sve da tako bude, ali o tom potom, izjavila je manekenka

Samo dan nakon što je izašla iz rijalitija Farma, Sara Trajanović je stigla da se čuje sa Andrijom Akijem Markovićem, sa kojim će se za koji dan videti, a kako sama kaže, spremna je da se bori za njihovo pomirenje. Pored toga što će učiniti sve da bude sa pevačem jer je, kako tvrdi, zaljubljena u njega, Trajanovićeva će sa Ivanom Marinkovićem ostati samo prijatelj.

"Aki i ja smo se čuli, pošto imam mnogo obaveza i sa mamom sam ceo dan u gradu, videćemo se sutra, prekosutra i porazgovaraćemo o svemu. Nadam se najboljem, da ćemo se pomiriti i nastaviti vezu. Čula sam da je izjavio da ima devojku, kad smo se čuli rekao mi je... ma nije ni bitno, ne želim još da govorim o tim stvarima. Za nekoliko dana možemo o tome da popričamo, kad mi odlučimo šta ćemo. Ja sam zaljubljena u njega, volela bih da nastavimo i učiniću sve da tako bude, ali o tom potom", izjavila je manekeknka, koja je pričala i o Ivanu Marinkoviću.

"Bez obzira na sve, mi smo se svađali i mirili 300 puta i to je bilo iskreno, i mirenje i svađanje. Ja nikada nisam dala na njega kada je bio u pravu, kada nije bio u pravu, jasno sam iznosila svoj stav o tome. To je čovek koji je bio uz mene i držali smo se od prvog dana pa do mog izlaska, imao je on greške, imala sam i ja, ljudski je praštati, tako da neke stvari koje je on meni oprostio, oprostila sam i ja njemu. Nismo mogli da ne pričamo zato što se u mnogim stvarima slažemo i mnogo se dobro poznajemo i koliko god se svađali, ipak smo bili podrška jedno drugom, što je u stvari bilo najlepše od svega. On se izjasnio da je zaljubljen u mene i naravno da to prija svakoj ženi. U privatnom životu još nisam doživela da se neko tako bori kao lav, od prvog do poslednjeg dana. Bez obrzira na sve, on se ipak borio. Postavila sam neke granice, dopustila sam da pređe neke, kad ode sa farme dugujem mu da porazgovaramo o svemu i da ostanemo u fer, korektnim i lepim odnosima. Ništa više od toga neće biti", iskrena je bila Sara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track