DAME OD SILIKONA: 7 starleta koje su obeležile 2013.

Zvezde su rođene

DAME OD SILIKONA: 7 starleta koje su obeležile 2013.

Stars -
Protekle godine mnogo je zvezda i zvezdica zasijalo na estradnom nebu, ali su dame, koje sebe nazivaju starletama, najviše okupirale pažnju

Godina prođe, starlete nikad - krilatica je koja se definitivno može primeniti na brdovitom Balkanu. Protekle godine mnogo je zvezda i zvezdica zasijalo na estradnom nebu, ali su dame, koje sebe nazivaju starletama, najviše okupirale pažnju ljudi i krasile naslovne strane popularnih časopisa.

U moru starleta protekle godine izdvojilo se njih sedam koje su na raznorazne načine dospevale u medije i bile opsesija mnogih na društvenim mrežama.

Ime Milica Živanović vam možda ne znači mnogo, ali Mimi Oro već alarmira neurone i sećanje na gospođicu iz Jagodine navire kao silikoni iz njenih usana i grudi.

Podsećanja radi, Mimi se proslavila nakon gostovanja u jednoj emisiji u kojoj je, osim pokazivanja svojih telesnih atributa, odgovarala na pitanja koje se mogu svesti pod opšte obrazovanje. Upravo ta kombinacija spoljašnjeg izgleda i unutrašnje praznine vinula ju je u zvezde. Za jedan dan postala je popularna na svim društvenim mrežama.

http://www.youtube.com/watch?v=ClpkC2SPR3U

Dok se pitatate da li će Era oženiti Oro i kupiti joj nove silikone, pogledajte i tranformaciju anonimne Mimi i Mimi Oro nakon pet godina.

Najbolji odgovor na pitanje kako postati poznat u Srbiji preko noći dale su rođake Tijana Đuričić i Sanja Jojić, koje su svojim izgledom šokirale javnost i ponele epitet silokonske kraljice. Studentkinjama koje su do sada operisale jagodice, usne, nos i grudi, a zakazale operaciju zadnjice bilo je dovoljno da se pojave i uslikaju u jednom prestoničom klubu i puf - svu su odjednom počeli da se interesuju za njih.

foto VjSky.net
foto VjSky.net

Za nekoliko dana svi mediji objavili su sijaset tekstova o njima, a sve propraćeno golišavim fotografija koje su konzumenti medija revnosno komentarisali.

Blondi je jedna od retkih plavokosih starleta na našim prostorima koja se sporadično pojavljuje u medijima i svojim izjavama uvek "oduševi" javnost. Poslednja u nizu njenih zapaženih izjava je priznanje da je od svih političara najviše oduševljava premijer Ivica Dačić i da je dobila ponudu da se bavi politikom.

http://www.youtube.com/watch?v=lODqmRfoYsI

Da Srbija nije jedina koja gaji ovaj tip devojaka dokazao je i klip koji je nedavno osvanuo na Jutjubu u kome se makedonska starleta pohvalila kako ju je kontaktirala Merilin Monro i sa njom i Marlom Brandom planira da snimi film.

http://www.youtube.com/watch?v=vWWqSkWabuw

Lista starleta ne bi bila kompletna ukoliko se ne spomenu devojke koje su u medijima mnogo duže od nedelju dana.

Put Stanija Dobrojević od devojčurka do jedne od najpoznatijih srpskih starleta bio je posut golišavim fotografijama, noćnim izlascima, vezama (izmišljenim i stvarnim) sa poznatim muškarcima i učešćem u rijaliti programima. Veza i raskid sa manekenom Filipom Panajotovićem poslednji je događaj koji je je obezbedio stalno prirustvo u medijima.šta dalje da se piše o njoj kad već sve znate.

Vole se, ne vole se, vole se...
Vole se, ne vole se, vole se...

Soraja Vučelić išla je sigurnim koracima putem kojim je i Stanija išla (i još uvek ide). Provokativne fotografije i učešće u rijalitiju su utabana staza, a poneka izjava koja bocka zdrav razum samo dodatno privlači pažnju da silikonska usta koja je izgovaraju.

Susedna Hrvatska ponudila nam je najbolje od starleta što ima, te se u žiži srpsko javnosti godine koje je za nama našla komšijska zvezdica Ava Karabatić i direktno ušla u kuću Velikog brata. Tokom boravka u kući, ali i njenog izlaska mogli smo da uživamo u Avinom temperamentu, golotinji, ali i izjavama od kojih bukvalno boli glava.

http://www.youtube.com/watch?v=hp310taQDrs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track