PONAVLJAČI: Nataša Bekvalac i Vlada opet raskinuli!

Prekinuli veridbu

PONAVLJAČI: Nataša Bekvalac i Vlada opet raskinuli!

Stars -
Njihova veza je bila puna preokreta. Često su se svađali, mirili... Nataša je definitivno odlučila i saopštila je Vladi da želi da prekinu veridbu, rekao je izvor blizak paru

Umesto da planiraju svadbu, pop pevačica Nataša Bekvalac i maneken Vladimir Vuksanović će u 2014. tražiti nove životne partnere.

Od kako su se verili, sve češće su krenule svađe te su njihove razlike isplivale na površinu, tvrdi izvor blizak paru

"Pre nekoliko nedelja, Nataša je definitivno odlučila i saopštila je Vladi da želi da prekinu veridbu. Dogovorili su se da u javnosti ne pričaju ništa o raskidu. Ipak svima koji ih znaju jasno je da nešto nije u redu jer se na nekoliko javnih događaja u decembru nisu pojavili zajedno, što je ranije bilo nezamislivo. Takođe, Nataša je pre oko mesec dana naprasno prestala da kači zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Na Instagramu i Tviteru poslednjih nekoliko nedelja postavlja isključivo svoje i fotografije njenih prijatelja, a nije ga ni spomenula niti jednom rečju", kaže izvor blizak paru.Kako smo saznali, razlog njihovog prekida leži u različitosti karaktera te drugačijeg viđenja budućnosti. "Njihova veza je bila puna preokreta. Često su se svađali, mirili... Njihov prvi raskid Nataša je teško podnela. Tada je Vuksanović, pod uticajem bliskih ljudi, ostavio Natašu i otputovao u Australiju. Nekoliko meseci se nisu videli, a nakon njegovog povratka, rešili su da obnove romansu. Zaljubljenost je još uvek bila prisutna, te je usledila i veridba. Svi su mislili da će se ova ljubavna priča okončati pred matičarem. Međutim, umesto da bira venčanicu, Nataša će birati novog mladoženju", dodao je izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track