PREGLED LEZBO AKCIJA: Jelena J. poljubila Jelenu G. u usta!

Edin pobesneo

PREGLED LEZBO AKCIJA: Jelena J. poljubila Jelenu G. u usta!

Stars -
Pevačica svoju novonastalu naklonost prema rediteljki izrazila i na neuobičajen način - poljupcem u usta

Jelena Jovanović i Jelena Golubović su se baš združile u poslednje vreme, i to toliko da je pevačica svoju novonastalu naklonost prema rediteljki izrazila i na krajnje neuobičajen način - poljupcem u usta!To se i nije baš dopalo njenom momku Edinu Škoriću, pa je između njih nastala manja prepirka.Inače, dve imenjakinje združile su se tokom poslednjih dana, odnosno nakon svađe Jovanovićeve i Edina. Naime, njihova burna svađa animirala je sve farmere, koji su smatrali da je sve što oni čine čista taktika i gluma, i da nema veze sa ljubavlju.

Takođe, prštale su i optužbe na račun pevačice, te se moglo čuti kako je "bolesno ljubomorna", "posesivna", kako zapravo ne voli Edina Škorića, i kako zrači negativnom energijom.

U celoj toj halabuci, Jelena Golubović stala je na stranu ovog para, jer kako je rekla, uvek će podržati ljubav! Od tada, često se dve imenjakinje mogu videti u drugarskom ćaskanju, a danas su vreme prekraćivale i pesmom i plesom, te je Jovanovićeva rediteljku podučavala i nekim plesnim pokretima.

00.50 - Zadruga je farmerima polala piće kojem se najviše obradovao Ekrem: "Biće i za sutra". Jelena Golubović i Jelena Jovanović su izveli zajedničku tačku pevajući i plesajući uz pesmu "Otkači" i na kraju su se poljubile u usta. "Sad ću da dobijem laringitis", rekla je Jovanovićeva Edinu, kome nije bilo svejedno što je to uradila njegova devojka.

00.23 Marko i Edin razgovaraju u dvorištu o Zorici Marković. "Znaš koje je laži izogvorila o meni i Jeleni. Ona je pričala da smo u pušnici imali seks, a mi nismo ni ušli u pušnicu. Bilo bi me sramota da je moja majka. Ona je živi otrov", rekao je Edin.

"To što je Ekrem pričao da vas dvoje imate taktiku to je sigurno priča od nje", zaključio je Marko. I Vesna je ista, a ne mogu da se gledaju. Ja sam uzor mojoj deci i ne mogu da nekoj ženi odšrafim glavu, a toliko je rekla ružno o Jeleni da pije tablete, da ide ispod plavog mosta", besan je Edin.

23.55 - "Da sam ja bila ovde otpočetka Jelena bi odmah ispala. Nisam ja došla u lični šou Jelene Golubović", komentarisala je Vesna Rivas sa Zoricom Marković rediteljku s kojom je bila u dobrim odnosima kada je ušla na Farmu. "Nijedan dana nije prošao da se ona nije posvađala s nekim. Hvala bogu što je kraj da ne moram da budem s njom. Njen prezir prema tebi je počeo kada si pohvalila Katarinu", objasnila je Zorica.

http://www.youtube.com/watch?v=TVjahPX6yYI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track