UŽIVO FARMA 120. DAN PRETI IM ZARAZA: Kuvaju hranu od polusmrdljivog mesa!

Smrad

UŽIVO FARMA 120. DAN PRETI IM ZARAZA: Kuvaju hranu od polusmrdljivog mesa!

Stars -
Romana je htela da skuva ručak i izvadila ogroman komad mesa. Smrad koji se raširio kuhinjom bio je dovoljan pokazatelj da je meso pokvareno

Farmerima se meso usmrdilo, ali su odlučili da ipak spreme ruča. Iako stalno kukaju da nemaju šta da jedu, malo-malo pa farmeri bacaju hranu! Dešavalo se da zateknu i crve u namirnicama, a sada im se meso opet usmrdelo!Romana je htela da skuva ručak i izvadila ogroman komad mesa. Smrad koji se raširio kuhinjom bio je dovoljan pokazatelj da je meso pokvareno.

"Ovo smrdi kao Rokiju iz usta", konstatovala je Katarina Grujić, a Romana dodala kako bi ona odrezala te zelenkaste krajeve, a ostatak, ako je dobar, iskoristila za ručak. Međutim, ceo komad je bio užasno smrdljiv se od te ideje odustalo.

Jelena Golubović dosetila se da bi mogla to meso da prokuva, pa da nahrani mačke. Već tu je naravno nastao haos, jer je Katarina počela da vrišti. "Nabiću joj tu šerpu u glavu", drala se ona i kazala da rediteljka može da uzme lonac da prokuva meso za mačke, jedino ako će ona posle da ga opere.

Onda je Romana izvadila drugu komadinu mesa, ali je i to bilo sumnjive boje i mirisa. Kako ne bi ostali gladni, odlučili su da odrežu površinske delove, te da dođu do sredine koja je, navodno, zdrava.

OVDE FARMU PRATITE UŽIVO

http://www.youtube.com/watch?v=U717tztoK5k

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track