Seka Aleksić: Verujem da će mi Bog podariti potomstvo

Velika želja

Seka Aleksić: Verujem da će mi Bog podariti potomstvo

Stars -
Pevačica Svetlana Seka Aleksić je sa osmehom na licu ispratila 2013. godinu koja je za nju bila i više nego uspešna na svim poljima

Pevačica Svetlana Seka Aleksić je sa osmehom na licu ispratila 2013. godinu koja je, po njenom mišljenju, bila i više nego uspešna na svim poljima. Turneja, novi singlovi, ali i različiti natpisi u medijima uticali su na to da bude još jača i uspešnija i da zadrži veru da će se uskoro ostvariti u ulozi majke.

- Za mene je ova godina bila veoma uspešna na svim poljima. Imala sam više nego uspešnu turneju “Lom”, susrela sam se sa mnogobrojnim ljudima koji cene moj rad, imala sam fantastične nastupe, fenomenalne koncerte, dva nova singla, pozive za saradnju od talentovanih i kreativnih ljudi. Mnogo sam radila, ali sam i pored toga imala vremena da se posvetim porodici i prijateljima, da putujem i upoznajem nove ljude koji su me obogatili svojim iskustvima i načinom razmišljanja. Snimila sam novi singl “U mraku”, koji je publika odlično prihvatila. Ove godine Veljko i ja smo naš dom učinili još lepšim. Malo smo ga preuredili, u dvorištu sada imamo i bazen, pa tako naši prijatelji mogu da uživaju kad su kod nas u gostima, kao da su na letovanju.

S obzirom da se tokom godine pisalo da će se Seka podvrgnuti vantelesnoj oplodnji, na pitanje kakvi su joj planovi po pitanju potomstva, pevačica kaže:

- Pisalo se! Dobro rečeno! Odavno sam odlučila da svoju intimu čuvam za sebe! Neke stvari u životu se dešavaju baš onda kada im je vreme, ne onda kada bismo mi to možda želeli. Verujem u Boga i njegovu silu!

Na novinarske naslove da su ona i njen suprug Veljko pred razvodom, nije reagovala.

- Vreme ne trošim na neozbiljne stvari i teme, a takvi naslovi su upravo takvi. Nisu me čak ni privukli da pročitam šta tačno piše. Zrelost i ozbiljnost mi ne dozvoljavaju da krenem “rafalno” da iznosim argumente protiv. Moj, i poslovni i privatni život je već godinama pred medijima i javnošću kao na dlanu. U priče o navodnoj krizi u mom braku ne veruju ni oni koji ih plasiraju. Svakome bih poželela brak kakav je Veljkov i moj.

Foto: Twittter
Foto: Twittter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track