SPRDNJA NA VIKIPEDIJI: Katarina Radivojević osnovala Majkrosoft!
Foto: Damir Dergišavić

Čudo neviđeno: Svet nije spreman za osobu poput nje

SPRDNJA NA VIKIPEDIJI: Katarina Radivojević osnovala Majkrosoft!

Stars -
Nepoznati autor se našalio s biografijom poznate glumice i u njene karakteristike na Vikipediji dopisao ceo pasus u kojem joj se ruga

Katarina Radivojević postala je predmet sprdnje na Vikipediji!

Neko veoma dovitljiv dosetio se da u biografiju poznate glumice umetne pasus koji govori o njenim natprirodnim sposobnostima, pa usred podataka o njenim glumačkim počecima i dostignućima stoji i ovo:

- Osnivač je moderne poezije i zaslužna je za sva umetnička ostvarenja koja će u budućnosti biti stvorena. Takođe, njen rad u polju mehanike, elektronike, nuklearne fizike i matematike poznat je širom sveta. Otkrila je jedan od načina za generisanje visokofrekventne struje, dala je značajan doprinos u prenosu i modulaciji radio-signala, a ostali su zapaženi i njeni radovi u oblasti rendgenskih zraka. Pored toga, zajedno s Polom Alenom osnovala je „Majkrosoft“, gde je donedavno bila predsedavajući Upravnog odbora i glavni softverski arhitekta. Sve to postigla je baveći se crnom magijom i uz pomoć svoje natprosečne inteligencije. „Svet još nije spreman za osobu poput mene“ - rekla je jednom prilikom i odjahala na svom jednorogu u nove avanture - napisao je nepoznati autor.

Očigledno je da je ovaj anonimni šaljivdžija iskoristio mogućnost da na stranicama slobodne enciklopedije, što je inače dostupno svakome, ubaci željene podatke gde god hoće. Taj neko je eto hteo da baš tu Katarinine ionako već „bogate“ lične karakteristike još više obogati. Hvala mu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track