Ovako su poznati proslavili Božić: Ceca, Keba, Stojke, Seka, Nata, Vlada...

Hristos se rodi

Ovako su poznati proslavili Božić: Ceca, Keba, Stojke, Seka, Nata, Vlada...

Stars -
Većina estrade je najradosniji pravoslavni praznik provela kod kuće uz porodicu i prijatelje

Neki su slavili porodično, neki zbog posla nisu bili sa voljenim osobama, a neki su i otputovali. Sve u svemu, Božićni duh nije izostao.

Cecinu kuću na Božić ispunio dečiji žamor Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović Božić je provela uz porodicu, a njen dom ispunili su i najmlađi članovi njene porodice, blizanci njene sestre Lidije, koji su bebećim glasovima i osmesima uveseljavali njihovu veliku porodicu. U kući Svetlane Cece Ražnatović dečja graja čuje se po ceo dan, jer pored njenih dvoje tinejdžera Veljka i Anastasije, tu su i njeni sestrići Helena, Viktor i maleni blizanci Petar i Ilija. Za bogatom prazničnom trpezom nije manjkalo smeha, a druženje sa porodicom folk zvezdi izuzetno prija budući da je iza sebe ostavila izuzetno napornu poslovnu godinu.

Brenin sin Stefan pložajnik kod Kebe

Kod narodnog pevača Kebe za Božić, položajnik je bio Stefan, Brenin sin. Keba je okačio sliku na svoj Fejsbuk profil, a ispod nje i čestitku. "Polozajnik je bez greške. Živeo Stefan!”.

Foto Facebook
Foto Facebook

Stojković sa sinom proslavio Božić, Bojana otišla u Italiju Golman Vladimir Stojković Novu godinu i Božić proslavio je sa sinom Lavom. Na društvenim mrežama sportista se pohvaluo kako mu je dvoipogodišnji naslednij pomagao u pripremanju praznične trpeze. Stojke je najradnosniji hrišćanski praznik uz porodični ručak proslavio u kućnoj atmosferi sa bratom i sinom, a u toku večeri njima su se pridružili prijatelji i kumovi.

Stojketova bivša supruga nakon Nove godine, ni Božić nije provela sa sinom, već je praznik provela u Italiji sa Sonjom Lazetić.

Filip i Daria Božić proslavili na Aerodromu

Pevač Filip Mitrović i njegova koleginica Daria Stanojević Božić su praktično proveli na aerodromu i u avionu. S bozirom na da za pevače nema odmora ni tokom praznika, ovo dvoje bivših farmera su božićno veče proveli na nastupu u Podgorici, a ceo praznični dan proveli su u putu.

Verenici Nataša i Vlada slavili porodičnoNataša Bekvalac Božić je proslavila sa svojim verenikom Vladimirom Vuksanovićem, mlađom sestrom Kristinom i njenim bivšim-sadašnjim mužem Ivom Martinovićem, te najstarijom sestrom Draganom i njenom jačom polovinom Mihailom Šekularcem.

Seki najradosniji dan

Seka Aleksić jedan od najvećih pravoslavnih praznika Božić proslavila je u svom domu, kao jedan od najvažnijih dana u godini. I sama pevačica kaže da joj je to jedan od omiljenih praznika i da uživa u svakom trenutku. "Uvek sam srećna i vesela i drago mi je što dolaze naši prijatelji. Trudim se da to ispratimo tradicionalno koliko možemo, i moj suprug Veljko i ja", rekla je Seka Aleksić koja se i sama potrudila oko dekoracije praznične trpeze.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja