OVO JE EMISIJA O KOJOJ JOVANA PRIČA: Prvo me davio, pa branio Adila!
Foto: Printskrin

Razvod Alibabića

OVO JE EMISIJA O KOJOJ JOVANA PRIČA: Prvo me davio, pa branio Adila!

Stars -
U emisiji je Alibabić stao na stranu pevača, dok je manekenka rekla da bi Adila trebalo staviti iza rešetaka

Manekenka Jovana Nikolić u otvorenom pismu otkrila je da ju je suprug Danijel Alibabić fizički zlostavljao i da je homoseksualac, te da se razvode.

Jovana je pomenula da su gledaoci mogli da posumnjaju da nešto među njima nije u redu prilikom gostovanja u emisiji "Priča se, piše se", kada je Danijel branio Adila zbog nasilničkog ponašanja, te da je prethodne noći upravo on nju zlostavljao.

"Na internetu možete naći emisiju "Priča se, piše se" i videti moju reakciju na temu Adila koji je tukao svoju ženu, Danijelovo ponašanje i podržavanje Adila, gde ćete shvatiti da nešto nije u redu među nama, jer je upravo prethodne noći fizički nasrnuo na mene! Daveći me, što je nazivao raspravom i ućutkivanjem a ne tučom", navela je Jovana.

U emisiji Alibabić je stao na Adilovu stranu i rekao da ga ne treba osuđivati jer pomenuti navodi možda nisu tačni. "Jedino što mogu da kažem je da sam upoznao Adila i da je moje mišljenje da je on jedan pristojan, fenomenalan i dobar momak i da zaista sumnjam da se desilo, i ako se nešto desilo pretpostavljam da su malo napumpali priču. U svakom slučaju mislim da je to njihova privatna stvar i da ne bi trebalo toliko da se priča o tome, već da ljudi trebali da obrate pažnju na njegovu karijeru, a ne na te stvari. Svakako da sam protiv toga, hvala Bogu", rekao je Alibabić.

"Ja bih njega stavila iza rešetaka. Defitinitvno", rekla je Jovana.

"Ti bi stavila nekoga ko to radi, a mi ne možemo sada... - rekao joj je Danijel, a Jovana se nadovezala da je ona to rekla u slučaju da je to tačno. Inače, u prvom delu emisije Jovana je svoj vrat krila maramom, koju je kasnije skinula.

http://www.youtube.com/watch?v=g9IyIaE8NDc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja