Glumica Ana Sakić: Sulejman mi je uzeo broj telefona!

Moguća poslovna saradnja

Glumica Ana Sakić: Sulejman mi je uzeo broj telefona!

Stars -
Na nedavno održanoj promociji televizije “Nova”, na kojoj je glavni gost bio zvezda "Sulejmana Veličanstvenog“, Sakićeva je dobila priliku da upozna kolegu sa Bliskog istoka

Glumica Ana Sakić imala je priliku da upozna tursku zvezdu Halita Ergenča, ali i da mu ostavi broj telefona zarad mogućih budućih angažmana.

Na nedavno održanoj promociji televizije “Nova”, na kojoj je glavni gost bio zvezda "Sulejmana Veličanstvenog“, Sakićeva je dobila priliku da upozna kolegu sa Bliskog istoka.

"Nekako sam se baš zatekla kod ulaza kada se pojavio glumac Halit Ergenč. Bila je gužva i svi su želeli da se slikaju sa njim. Ja sam takođe prišla i pozdravila se sa njim. Ljudi oko njega su mu rekli da sam glumica i Halit je počeo da razgovara sa mnom. Pitao me je gde sam igrala i bila sam oduševljena kada je rekao da je čuo za seriju “Selo gori, a baba se češlja”, u kojoj sam glumila. Bila sam iznenađena što se toliko interesovao za moj rad, ali sam mu rekla da bih rado glumila novu Hurem. On se nasmejao. Rekao je svom asistentu da uzme moj broj telefona da bi mogao da me zove. Ostavio je snažan utisak na mene i naravno da bih volela da sarađujem sa njim u budućnosti", rekla nam je Ana Sakić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track