Jovana Alibabić: Kod Danijela sam jela samo sendviče, nisam imala od čega da skuvam ručak!
Foto: Printscreen

Ne prestaje

Jovana Alibabić: Kod Danijela sam jela samo sendviče, nisam imala od čega da skuvam ručak!

Stars -
Jovana je rešila da otvori dušu u jednoj emisiji, pa je tako otkrila da kod Danijela često nije imala šta da jede: Ja bih kuvala kad bih imala od čega, mi smo imali tri obroka i to su uglavnom bili sendviči

Jovana Alibabić odlučila je da ispriča svoju stranu u jednoj emisiji, te je rekla da sa Danijelom nije bila intimna više od dva meseca, kao i da nisu imali šta da jedu.

"Problemi su se javili još na medenom mesecu, zbog čega sam ja u decembru otišla u Niš kako bih razmislila o svemu. Čula sam da je imao ljubavnom vezu sa nekim Markom iz Podgorice, zatim sam čula da je prekinuo vezu sa Lejlom zbog toga što mu je našla ljubavne poruke, kao i sa Slavicom Ćukteraš...", rekla je Jovana u emisiji "Amidži šou"..

Ona kaže da joj je krivo što je poslala saopštenje medijima. "Bilo je ishitreno i sad mi je stvarno žao".

"Ja nisam rekla da me je tukao, nego da me je davio, on je to uradio tri puta, a tek smo tri meseca u braku. Ja ne želim da trpim nasilje", dodala je ona.

Ona je rekla da nije želela ranije da se oglašava jer je mislila da će biti bolje. "Davala sam nadu našem braku, ali posle trećeg puta nisam želela da trpim, nemam nikakve dokaze, crvenila je bilo samo sat vremena", rekla je i dodala da su se skroz udaljili. "Mi nismo intimni već dva i po meseca".

Jovana takođe tvrdi da pisanja medija kako je "bogato živela" kod Danijela nisu tačna, te da često nisu imali šta da skuvaju.

"On mi nije dozvoljavao da radim, sve svoje poslovne ponude sam odbijala zbog njega", rekla je i dodala da je videla optužbe da je tri meseca živela bogato. "Ja bih volela da je tako, kuvala bih kad bih imala od čega, mi smo imali tri obroka i to su bili sendviči", rekla je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track