Najnovije vesti

DANIJEL ALIBABIĆ: Neka se svi sada smeju Jovani, zaslužila je!

Ogorčen na suprugu

DANIJEL ALIBABIĆ: Neka se svi sada smeju Jovani, zaslužila je!

Stars
11:14h
Kao što sam pričao od samog početka, Jovana je sve lagala i sada vidite kakva je. Ja sam se nadao da ću je promeniti, ali nisam uspeo, rekao je Danijel

Danijel Alibabić, nakon priznanja njegove još uvek zakonite supruge Jovane Nikolić da ne raspolaže konkretnim dokazima da je bila fizički zlostavljana od njega, ima razloga da likuje, te kaže da je manekenka zaslužila da joj se sad svi smeju.Naime, gostujući u emisiji "Amidži šou", Jovana Nikolić još jednom je potvrdila priču da ju je Danijel Alibabić u tri navrata davio, ali i priznala da za to nema konkretne dokaze. Kako je kazala, imala je crvenilo po vratu od njegoog davljenja, ali se to povuklo, a kako nije u datom momentu alarmirala nadležne ogane, tako sad ni ne raspolaže konkretnim dokazima da je u braku trpela fizičko maltretiranje.

Sve ovo izazvalo je zadovoljstvo kod Danijela Alibabića, te je crnogorski pevač kazao da su ovim njegove priče potvrđene.

"Kao što sam pričao od samog početka, Jovana je sve lagala i sada vidite kakva je. Ja sam se nadao da ću je promeniti, ali nisam uspeo. Neka joj se smeju, zaslužila je", konstatovao je Danijel Alibabić.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja