DANIJEL PROZVAO JOVANU: Dosta je sendviča, sad jedem burek!
Foto: Damir Dervišagić

Pojačao ishranu

DANIJEL PROZVAO JOVANU: Dosta je sendviča, sad jedem burek!

Stars -
Za promenu, danas na meniju burek. Imaju, bruka kako je dobar", napisao je pevač na društvenoj mreži Tviter

Pošto su mnoge poznate ličnosti stale na stranu Danijela Alibabića, pevač je dobio vetar u leđa, pa je na društvenim mrežama počeo da zbija šale na račun supruge Jovane.

Posle objavljivanja njenog saopštenja, u kome je navela da ju je fizički zlostavljao i da je naklonjen istom polu, Alibabić nije preterano komentarisao. Ali kada je Jovana izjavila da je u njihovom braku jela samo sendviče, pevač se na Tviteru pohvalio da je posle razlaza sa njom poboljšao ishranu!"Za promenu, danas na meniju burek. Imaju, bruka kako je dobar", napisao je pevač na društvenoj mreži Tviter, a na pitanje jednog virtuelnog prijatelja šta je sa sendvičima, Danijel je u šaljivom tonu prokomentarisao: !Jednom nedeljno se vala moram častiti jednim burekom", dodao je Alibabić.

Podsetimo, nakon niza informacija iz bračnog života Jovane i Danijela koje su procurele u javnost, manekenka je gostovala je između ostalog rekla da joj je frižider tokom zajednice sa pevačem bio prazan."Kuvala bih kad bih imala od čega, mi smo imali tri obroka i to su bili sendviči", izjavila je manekenka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track