ZVEZDE GRANDA: Dalje idu Maja, Ilija, Mirza, Bakir i Petar!

Pevački šou

ZVEZDE GRANDA: Dalje idu Maja, Ilija, Mirza, Bakir i Petar!

Stars -
U dalji tok takmičenja idu: Ilija Radišić, Mirza Selimović, Bakir Turković, Maja Ilić i Petar Milojević

I ove subote, pevački talenti iz Srbije, ali i iz regiona, borili su se za svoje mesto na estradnom nebu. Takmičari su dali sve od sebe kako bi ubedili žiri da pritisne taster i time im omogući prolaz u dalji tok takmičenja.

U dalji tok takmičenja idu: Ilija Radišić, Mirza Selimović, Bakir Turković, Maja Ilić i Petar Milojević.Kandidati koji su prošli prošle subote su: Nenad Carević, Milena Stevanov, Nina Đumić, Žarko Madžić i Aleksandar Ljubičić.

Podsetimo, mlade pevačke nade ocenjivao je stručni žiri: Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac.Voditelji su Voja Nedeljković i Sanja Kužet, a specijalni članovi žirija su Lepa Brena i direktor Grand produkcije Saša Popović.

23.47 - U dalji tok takmičenja idu: Ilija Radišić, Mirza Selimović, Bakir Turković, Maja Ilić i Petar Milojević.

23.33 - U toku je baraž

23.15 - Miloš Đerić, dolazi iz Rogatice. Peva pesmu Harisa Džinovića.Svi članovi žirija su glasali za Miloša i on je prošao dalje.

23.11 - Dijana Rajić, dolazi iz Sarajeva. Peva pesmu Snežane Đurišić "Lepi moj". Dijana nije dobila nijedan glas i nije prošla dalje.

Zorica je prokomentarisala "Kuku, majko".

"Veliki je izazov. Greota je da si ispala, lepo izgledaš, mogla si da otpevaš lakšu pesmu, bila bi duže sa nama", rekao je Šaban.

22.57 - Petar Milojević, dolazi iz Smederevske Palanke. Peva pesmu Saše Matića "Samo ovu noć".

22.53 - Elma Rondić, dolazi iz Prijepolja. Peva pesmu Tanje Savić "Zlatnok".

"Ja sam hteo da glasam, stvarno, ali sam se uživeo sa publikom", rekao je Aca i dodao da je na ivice ponora.

22.47 - Aleksandar Pavlović, dolazi iz Bora. Peva pesmu Šabana Šaulića "Šadrvari". Aca je prvi glasao, zatim i Zorica, Bosanac, Snežana i Šaban. On je prošao dalje.

22.37 - Aleksandar Milovanović, dolazi iz Niša. Peva pesmu Saše Matića "Ne idi sa njim". Zorica je prva glasala, zatim Šaban i Snežana.

"Dosta specifična situacija, velika količina falša. U refrenu dobar, u strofama katastrofa. Ovde su strofe bile toztalno falš", rekao je Saša.

"Mislim da muzika nije samo falš, muzika je malo šire. On je zaslužio da ide ne samo u baraž, pustili smo i mnogo lošije kandidate", rekla je Zorica.

"Ja ne mogu da shvatim da doži u Grand i pevati pesmu nesigurno, stiskao glas, strofe smo već rekli...", rekao je Bosanac.

"Nemam šta da kažem, meni se nije dopalo, a falš i da ne pričam", rekao je Lukas.

"Pevač kupuje žiri na prve taktove, ne mogu da verujem da je počeo odmah falšom", rekao je Bosanac.

Saša Popović rekao je da ide dalje.

22.20 - Miloš Stojanović, dolazi iz Šapca. Peva pesmu "Ako možeš ti", Šabana Šaulića. Snežana je prva glasala, zatim i Aca.

"Ja sam sad tražio baš da nešto kažem. Razmišljao sam do samog kraja da li da pritisnem. On zna da peva, ali toliko se trudio da imitira Harisa, da je prešlo u karikiranje", rekao ej Aca.

Saša i Brena odlučili su da ide dalje.

22.12 - Ilija Radišić, dolazi iz Paraga. Peva pesmu Šabana Šaulića "Tebe da zaboravim". Prvi je glasao Lukas, a zatim i Snežana i Šaban.

"Dečko je sasvim solidno otpevao, intonativno je bio dobro, ne liči mnogo na mene što je dobro", rekao je Šaban.

"Meni je ovo malo bez energije, da ne govorim o detaljim", rekao je Bosanac.

Saša je rekao da smatra da je smatra da je zaslužio da ide dalje. On je naravno prošao.

22.07 - Maja Ilić, dolazi iz Vukovara. Peva pesmu Alegro bends "Imendan". Aca je prvi glasao, zatim Snežana i Zorica, Bosanac i Šaban.

Ona je prošla dalje.

22.00 - Ensar Turković, dolazi iz Prijepolja. Peva pesmu Ace Lukasa "Upali svetlo". Prvi je glasao Šaban, a zatim i Snežana.

"Meni je on najrazovetnije pevao i baš mi je zaličio na Acu", rekao je Šaban.

"Malo sam bio u nebranom grožđu, mada mi je to bilo previše ravno. Čini mi se da je imao tremu", rekao je Lukas i dodao da misli da može bolje.

Saša Popović kaže ne. On nije prošao dalje. "Pošto je njegov brat prošao, mi kažemo ne", rekao je Popović.

21.47 - Dušan Grubišić, dolazi iz Novog Sada. Peva pesmu Željka Joksimovića "Nije do mene". Samo je Zorica glasala za njega.

"Jednostavno mislim da njegovo pevanje nije vredno glasa", rekao je Aca.

"Ne znam koliko ima godina ali je toliko energično pevao da će sigurno biti nešto", rekla je Zorica.

Saša je odlučio da ne glasa za njega. On nije prošao dalje.

Saša Popović nije znao da se takmičar bavi operskim pevanjem, pa ga je zamolio da otpeva jednu ariju.

Aca i Saša su ga pitali zašto nije pevao ariju. "Da si pevao ovo, prošao bi", rekao je Lukas

"Ja sam prepoznala jedina njegov talenat", rekla je Zorica.

21.34 - Petar Holovčuk, dolazi iz Kule. Peva pesmu Nemanje Nikolić "Pa da se napijem". Petar nije dobio nijedan glas i nije prošao dalje.

21.29 - Mirza Selimović, dolazi iz Srebrenika. Peva pesmu Zdravka Čolića "Krasiva". Svi članovi su glasali za ovog takmičara.

21.24 - Ivan Gavrilović, dolazi iz Smederevse Palanke. Peva pesmu Miroslava Ilića "Tako mi nedostaješ". On je dobio samo jedan glas. Međutim, produkcija ga nije pustila dalje.

"Ja sam glasala zato što Aca voli Cecine pesme, a ja Miroslava Ilića", rekla je Zorica.

21.16 - Ana Vuković, dolazi iz Obrenovca. Peva pesmu "Da l' si nekad do bola voleo" Cece. Aca je jedini glasao.

Suzana je pitala da li joj je nisko ovo. "Kakvi nisko, vidiš da ne zna da peva", rekao je Bosanac.

Saša i Brena su glasali za Anu i ona je prošla dalje.

"Šta ti se dopalo ovde", pitala je Zorica Sašu. "Meni je ova devojka lepa, zgodna, možda je uzela pogrešnu pesmu", rekao je Popović.

Lukas i Bosanac su se zakačili. Bosanac je rekao Aci da lupa kao Maksim po diviziji. On smatra da kandidatkinja ne zna da peva, dok Lukas smatra da je u redu i da je izabrala dobru pesmu. "Ja volim Cecine pesme", rekao je Aca.

21.09 - Bakir Turković, dolazi iz Prijepolja. Peva pesmu "Imati pa nemate" Džeja. Prvi je glasao Aca, zatim Zorica, Bosanac i Snežana, međutim Šaban nije glasao.

"Nekeko mi krajevi nisu bili kako treba, bilo mi je nedovršeno. Drugo, zorica me masirala, a ja došao sa masaže pre pola sata", rekao je Šaban. Zorica kaže da ga je mazila.

Saša i Brena smatraju da je bio dobar i on je prošao dalje.

21.07 - Emisija je počela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track