HIP-HOPERKA: Verica Rakočević zbog muža zavolela Eminema

Podmladila se

HIP-HOPERKA: Verica Rakočević zbog muža zavolela Eminema

Stars -
Kreatorka Verica Rakočević i njen 36 godina mlađi muž Veljko Kuzmančević nakn samo nekoliko meseci braka imaju i isti muzički ukus

Kreatorka Verica Rakočević i njen 36 godina mlađi muž Veljko Kuzmančević se ne odvajaju, pa su zajedno i kada on radi. Veljko, koji je kompozitor, povremeno pušta i muziku klubovima, a Verica kaže da je uz njega potpuno promenila svoj muzički ukus.

"Veljko je zagriženi reper, on to voli i sluša. Otkako sam sa njim, dosta me je edukovao o tom muzičkom pravcu, puštao mi je pesme koje voli, čak i dokumentarce o rep i hip-hop sceni, tako da sam i ja zavolela tu vrstu muzike. Sada volim da slušam i Eminema", rekla je Verica.

Njen i Veljkov brak je od početka privukao pažnju javnosti zbog velike razlike u godinama. Međutim, Verica i Veljko tome ne pridaju značaja i kažu kako tek sad žive punim plućima.

"U periodu kada sam imala mnogo para, pogled mi je bio stalno tužan, nešto je falilo. Pored Veljka sam osetila to što je falilo - ispunjenost i sreća što svaki svoj dan delite sa osobom koju volite. Čitajući komentare ispod tekstova o nama, bilo mi je jako teško da shvatim ljudsko nezadovoljstvo, nesreću i tugu koja je dovela do toga da nam se pripisuju svakakvi epiteti", kaže poznata keatorka.

Verica kaže da je njen savršen dan kada sa Veljkom uživa u njihovoj kući na Avali i prave riblju čorbu.

"Ljudi misle da je on sa mnom zbog para, ja sa njim jer je mlad, međutim krajnja istina je da smo jedno sa drugim jer se volimo, što bih volela da svi shvate. Ja sam u Veljku pronašla srodnu dušu", dodaje Verica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track