Seksi Srpkinja hara zemljom Sulejmana Veličanstvenog!
Foto: Facebook

Ledy Lee na odmoru

Seksi Srpkinja hara zemljom Sulejmana Veličanstvenog!

Stars -
Poptuno razumem sve one žene iz Sulejmanovog harema koje su se svim sredstvima borile da mu se približe i da postanu deo svog tog sjaja, luksuza i moćim rekla je pevačica

Lidija Popović, poznata kao Lady Lee, privodi kraju pripreme za snimanje spota za novi singl Toy Boy, a pre nego što krene na poslovni put u Južnu Afriku, gde će snimati, otišla je na kraći odmor u jedan od njenih omilenih gradova Istanbul.

Na svom profilu na gotovo svim društvenim mrežama, svakodnevno je postavljala fotografije sa putovanja, a među njima je i seksi fotka sa bazena, na kojoj Lady Lee pozira u bikiniju.

Svojim izgledom privukla je poglede mnogih turista, a ona je u Istanbulu posetila i turističke lokacije na kojima se snima njena omiljena turska serija Sulejman Veličanstevni.

"Oduševljena sam serijom i to je jedina turska serija koju gledam! Topkapi palata me je ostavila bez daha i poptuno razumem sve one žene iz Sulejmanovog harema koje su se svim sredstvima borile da mu se približe i da postanu deo svog tog sjaja, luksuza i moći", rekla je kroz smeh mlada pevačica, koja je upravo u zemljama Bliskog istoka ostvarila uspeh.

Njeni spotovi se emituju na njihovim televizijama, a spot Hudini koji je snimala u Kataru je svojevrsna promocija te zemlje.

http://www.youtube.com/watch?v=10ZF9iwbTyc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track