Saša Popović vratio Jelenu J. u Grand!

Vraća se starom jatu

Saša Popović vratio Jelenu J. u Grand!

Stars -
Prija mi što mi je Saša ponudio saradnju sa „Grandom“! Ukoliko se dogovorimo, biće mi zadovoljstvo da sarađujem sa tom kućom

Jeleni Jovanović se i te kako isplatilo učestvovanje u rijalitiju Farma budući da je ova atraktivna pevačica i glumica dobila ponudu od Saše Popovića da se vrati u "Grand produkciju"!

Pre šest godina učestvovala u "Zvezdama Granda" Jelena je, naime, pre šest godina učestvovala u popularnom takmičenju "Zvezde Granda" i nije se plasirala u finale, ali Popović sada smatra da ona zaslužuje da ponovo bude u njegovom jatu.

"Prija mi što mi je Saša ponudio saradnju sa „Grandom“! Ukoliko se dogovorimo, biće mi zadovoljstvo da sarađujem sa tom kućom, koju veoma poštujem i u kojoj sam počela da pevam i afirmisala se. Plan je da snimim dobru pesmu, a ostalo će samo doći. Godinama sam radila na sebi, imala podršku ljudi koji me vole i sad je pravo vreme za mene", rekla je Jelena.

Jovanovićeva je gostovala kod direktora Saše Popovića u emisiji Narod pita i Popović je rekao da će dobiti još jednu šansu da se oproba na sceni Granda. Kako je zvučala pre tačno šest godina na takmičenju za Zvezde Granda a kako zvuči danas poslušajte na snimcima.

http://www.youtube.com/watch?v=N21V2ZZth_4
http://www.youtube.com/watch?v=iitMN0edUYs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track