DORIS DRAGOVIĆ LUDELA ZA ARKANOM: Zbog ljubavi Ražnatović hteo razvod!

I kraljica Torcide volela Srbina

DORIS DRAGOVIĆ LUDELA ZA ARKANOM: Zbog ljubavi Ražnatović hteo razvod!

Stars -
Bili su na ivici braka. Željko je još tada počeo da razmišlja o razvodu od tadašnje supruge Natalije

Hrvatska pevačica Doris Dragović, koja će uskoro održati koncert u Beogradskoj areni, ludo je volela pokojnog komandanta Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana! Kako tvrde pouzdani izvori,između Doris i Arkana ljubav je cvetala krajem osamdesetih, neposredno pre nego što su počeli sukobi u bivšoj Jugoslaviji.

- To je bila veza zasnovana na strasti, posebno kad je reč o Arkanu – tvrdi izvor i objašnjava:- U to vreme on je često hvalio njene veštine u krevetu, dok je Doris bila zaljubljena kao šiparica. Bili su na ivici braka. Željko je još tada počeo da razmišlja o razvodu od tadašnje supruge Natalije - otkriva sagovornik. Doris i Željko krili su da su u vezi, ali su ipak izlazili zajedno, posebno u beogradske klubove „Nanu“, „Trozubac“ i „Mažestik“. To potvrđuje i poznati estradni menadžer Vlada Perović, koji ih je često vidao zajedno.

Nije im se dalo

- Zahar i ja smo joj radili album, ali kada smo shvatili koliki je ona fašista, prestali smo da se družimo. Međutim, nastavila je da dolazi kod mene u „Dugu“, i to sa Arkanom. Vukla se po Beogradu s njim, a pričalo se da su bili u kres kombinaciji – kaže Perović.

Izvor kaže da se Arkanu i Doris jednostavno nije dalo.- Frka u staroj Jugi još nije počela, ali već je bilo tenzija, pa za nju iz Splita nije bilo baš jednostavno da bude u vezi sa Željkom, koji je bio vođa navijača Zvezde. Arkan ju je često nagovarao da se preseli iz Splita u Beograd, a ona mu je odgovarala da će to učiniti čim se on razvede od Natalije – priča odlično upućeni sagovomik, i dodaje:- Doris i Željko su sve kontakte prekinuli kada je on 1990. uhapšen u Dvoru na Uni, a Hrvatska proglasila nezavisnost. Nedugo potom Arkan je osnovao „Tigrove“ i uključio se u ratna zbivanja u bivšoj Jugoslaviji, a Doris se udala za vaterpolistu Marija Budimira i rodila mu sina Bornu.

Željko je 1993. upoznao Svetlanu Cecu Veličković i oženio se njom dve godine kasnije.- Umeo je i pred Cecom povremeno da pomene Doris, šaleći se da je bila „čudo“ u krevetu, što je nju strašno nerviralo. Ipak, svi koji su se tada družili s njima znaju da je Doris mnogo više volela Arkana nego on nju – zavrišava izvor.

Držala stražu Tuđmanu, pa pevala Milu

Posle raskida s Arkanom Doris se udala za sportsku legendu Marija Budimira i proglašena je „kraljicom Torcide“. Tu titulu je izgubila kad je 2000. godine u novogodišnjoj noći pevala u Igalu crnogorskom predsedniku Milu Đukanoviću za neverovatnih 120.000 maraka. Samo nekoliko nedelja ranije, kad je u decembru 1999. preminuo Franjo Tuđman, Doris je kao najveća zvezda i članica HDZ držala počasnu stražu uz njegov odar. Zato je nacija bila šokirana njenim pristankom da peva Milu.

Hrvatski novinari koji su pokušall da uđu na koncert u Igalu bili su izbačeni iz hotela. Po povratku u Hrvatsku, nekoliko meseci nije se pojavljivala u javnosti, a njen prvi izlazak na Hajdukovu utakmicu neslavno se završio. Ogorčeni navijači Torcide javno su je izvređali zbog licemerja i zauvek skinuli „s trona“. Pitanja na koja Doris nije odgovorila Pokušavajući da utvrde detalje iz njene i Arkanove veze

Doris Dragović nije odgovorila na pitanja: Da li je istina da ste bili u vezi sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, da li će, kada dođe u Beograd, obići njegov grob, da li bi se udala za Arkana da nije došlo do sukoba u bivšoj Jugoslaviji...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja