KRIJU SE: Stanija i Filip ponovo zajedno?!

Na istoj planini

KRIJU SE: Stanija i Filip ponovo zajedno?!

Stars -
Stanija je na svom Tviteru objavila fotografiju sa Kopaonika na kojoj se vidi kako drži neku mušku osobu za ruku, dok je Filip u nedelju objavio fotografiju šoljice kafe na kojoj se vidi da se i on nalazi na istoj planini

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović zimski odmor provode na istoj planini i nevešto kriju da se između njih ništa ne dešava i sve više vremena provode u blizinije dno drugo.

Naime, Stanija je na svom Tviteru u subotu objavila fotografiju sa Kopaonika na kojoj se vidi kako drži neku mušku osobu za ruku, dok je Filip u nedelju objavio fotografiju šoljice kafe na kojoj se vidi da se i on nalazi na istoj planini kao i njegova bivša devojka.

Naime, par je nedavno viđen zajedno u Novom Sadu kako se drže za ruke, a starleta je za naš portal rekla da bi pristala da se uda za Filipa da je zaprosi, a pre nekoliko dana starleta je slikala svoju zadnjicu, dok u pozadini stoji muškarac kome se ne vidi glava. Sudeći po ranijim fotografijama koje su Filip i Stanija objavljivali iz teretane, ova muška osoba je upravo Filip Panajotović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track