UPLAŠILA SE: Dari prekinuto suđenje zbog dojave o bombi
Foto: Damir Dervisagic

Preživela agoniju

UPLAŠILA SE: Dari prekinuto suđenje zbog dojave o bombi

Stars -
Samo što su ušli u sudnicu, stiglo je obaveštenje da svi hitno moraju da napuste zgradu jer se u njoj nalazi bomba.Dara je odmah pohrlila napolje, a nakon kontradiverzionog pregleda ustanovljeno je da je reč o lažnoj dojavi

Dara Bubamara zbog dojave o bombi u Prvom osnovnom sudu u Beogradu morala je da napusti suđenje! Veoma se potresla, zbog čega je i isključila telefon. Pevačica je prošla kroz agoniju kada su rekli da sve stranke, advokati i sudije moraju hitno da napuste sudnicu i zgradu suda, jer je javljeno da je u ovoj ustanovi postavljena bomba. Dojava je bila lažna, ali Dara se veoma potresla."Dara se juče rano ujutru pojavila u Prvom osnovnom sudu kako bi prisustvovala jednom suđenju. Samo što su ušli u sudnicu, stiglo je obaveštenje da svi hitno moraju da napuste zgradu jer se u njoj nalazi bomba.Dara je odmah pohrlila napolje, a nakon kontradiverzionog pregleda ustanovljeno je da je reč o lažnoj dojavi. Bez obzira na to, Dara se veoma uplašila za svoju bezbednost", ispričao je izvor blizak pevačici.

Podsetimo, iz Ministarstva unutrašnjih poslova rekli su da je dojava bila lažna.

"Mlađi muškarac prijavio je kako je u zgradi nekadašnjeg Petog osnovnog suda postavljena bomba i policija je počela sa kontradiverzivnim pregledom - rečeno je Tanjugu, a nakon pregleda utvrđeno je da je dojava lažna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track