ZARATILI SAŠA POPOVIĆ I ZORICA BRUNCLIK: Ne može više ovako!

Zvezde Granda

ZARATILI SAŠA POPOVIĆ I ZORICA BRUNCLIK: Ne može više ovako!

Stars -
Pevačica i direktor Granda posvađali su se na snimanju popularnog šoua zbog jednog takmičara, a Brunclikova se naljutila što Popović njeno mišljenje ne smatra stručnim

Zorica Brunclik je na snimanju Zvezde Granda pokazala da ima kratak fitilj i to je demonstrirala kada je ušla u raspravu sa čelnikom "Grand" produkcije Sašom Popovićem. Razlog svađe sa Sašom Popovićem nije bila njena karijera nego nastup jednog momka u popularnom takmičenju kada je pevačica iznela svoje mišljenje kako je u pitanju vanserijski talena, a Popović se nije složio s njom.

"Moje mišljenje očigledno nije stručno, tačnije, vi ga ne smatrate stručnim. Ljuta sam i nemojte da me pitate ništa!", rekla je pevačica direktoru produkcije, na šta je on reagovao smireno.

"Nemoj ovo lično da shvataš, svako ima svoje mišljenje, nama se generalno nije dopalo kako je otpevao, imamo pravo pet puta nekoga da spasemo, ne možemo tek tako da ispucamo to", bio je staložen Popović i pokušao da umiri pevačicu, ali je ona nastavila.

"Ne razumem kako možete da imate pravo da glasate pet puta, to je dobro kada imamo po 25 takmičara, a sada imate 14 i taj broj treba da smanjite. Nije fer", oštra je bila članica žirija.

Kako bi smirio strasti, Popović je došao do Zorice i pokušao da joj objasni da nema potrebe da se svađaju, ali je ona ostala pri svom stavu.

Kako bi se "osvetila" prvom čoveku Granda, u trenutku kada su njene kolege glasale da jedan od tamičara nastavi dalje, Zorica nije htela da stisne taster, što je naljutilo Sašu.

"Ne znam zašto radiš ovo? Nećemo ovako, ne može ovako!", rekao je čelnik Granda Saša Popović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track