Najnovije vesti

PUKLA U BEOGRADU: Doris Dragović prodala samo 1.000 karata!
Foto: Ap

Fijasko: U Areni će pevati samo za obezbeđenje i organizatore

PUKLA U BEOGRADU: Doris Dragović prodala samo 1.000 karata!

Stars
Ko zvečka: Dragovićeva se tokom rata hvalila da je 11 Srba poslala u smrt, a sada će, verovatno, doživeti debakl u najvećoj dvorani na Balkanu

Još joj mnogo za sreću treba.
Za prvi nastup Doris Dragović nakon 25 godina u Beogradu ne vlada nikakvo interesovanje! Iako već tri meseca traje kampanja za njen koncert 14. februara u Kombank areni, ona je do sada prodala samo 1.000 karata!

Džaba joj marketing

Hrvatska pevačica koja je tokom ratnih sukoba pogrdno govorila o Srbima, i čak se, kako je zabeleženo u knjizi Zdravka Krstanovića „Priče iz Hada“, hvalila kako je 11 srpskih boraca u okolini Petrinje pesmom navukla u smrt, pokušava da publiku privuče i svojim gostovanjima u raznoraznim zabavnim emisijama - ali ne ide!

Kad se pogleda mapa Arene, jasno se vidi koliko je ulaznica ostalo u prodaji - oni koji su do sada rezervisali svoja mesta ladno se mogu smestiti u prostor veličine seoskog doma kulture. Bez guranja. Istina, ima još vremena do Dana zaljubljenih, baš kao što je istina da euforije zbog nastupa Doris Dragović nema.

- Kad u Arenu dolaze pevači iz inostranstva, uključujući i one iz regiona, obično se ulaznice za njihov nastup rasprodaju mesecima ranije. Ali, na primer, karte za nastup Natali Kol su išle loše, baš kao što je slučaj s Doris, tako da je njen nastup tada premešten u Dom sindikata - kaže izvor Kurira blizak organizaciji.
Ulaznice za Dragovićkin koncert prodaju se po ceni od 1.500 do 2.900 dinara, odnosno 6.000 dinara za lože.

Duvaće promaja

- VIP mesta i fan-pit uvek prvi planu, a sada ima mesta koliko hoćete. Planirano je da bina bude na sredini Arene, tako da više od polovine tribina nije u prodaji, a u onom delu koji jeste nivo 400 je zatvoren - naglašava naš sagovornik .
To što srpska publika bojkotuje nekadašnju „kraljicu Torcide“ ne treba da čudi - ona je po završetku sukoba na prostorima bivše Jugoslavije tvrdila kako joj ne pada na pamet da peva u Srbiji.

Cenzura
IZBEGAVA PRIČU O UČEŠĆU U RATU

Doris Dragović je boravila u Beogradu kako bi dala nekoliko intervjua i gostovala u „X faktoru“. Njen menadžment je zahtevao od novinara da pre razgovora dostave pitanja kako slučajno neko ne bi upitao o njenim aktivnostima u ratu. Kad su u dva navrata uspeli da proture to pitanje uživo, poput ekipe „Ekskluziva“, Doris je prekidala intervju ne želeći da o tome govori.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...