ŽURKA DO ZORE: Tropikomanija u Beču!

Popularni bend nastupio u austrijskoj prestonici

ŽURKA DO ZORE: Tropikomanija u Beču!

Stars -
Publika je sve vreme bila uz nas, bilo je fenomenaln, poručio je pevač Aleksandar Cvetković

Čista desetka!

Bečlije su u petak uveče uživali su u vrhunskom provodu koji im je priredio Tropiko bend, koji je, kao i na svim svojim nastupima, uvek garant dobrog provoda. U Beču su napravili nezapamćenu žurku, pa su, vidno raspoloženi i odmorni, ujedno i napunili baterije za nova "osvajanja".

"Nakon godinu dana napornog rada, odmor koji mi je bio preko potreban proveo sam s porodicom na Kopaoniku i u Grčkoj. U Beču smo nastupili orni za nove pobede, a kao i uvek, i ovog puta smo napravili dobar štimung, pevajući naše hitove, ali i hitove naših kolega. Publika je sve vreme bila uz nas, bilo je fenomenalno. Rado dolazimo u Beč, a i privatno volimo ovaj grad", rekao je pevač Aleksandar Cvetković.

Za ovaj bend je, kažu njegovi članovi, ova godina lepo počela i nadaju se da će tako uspešna ostati do kraja. Momci su odličnom svirkom i pesmom još jednom pokazali zašto su trenutno najtraženiji bend u regionu i dijaspori. Niko u klubu nije ostao imun na njihove hitove, pa se pevalo i đuskalo do ranih jutarnjih sati. Svoje verne fanove tropikanci će početkom leta obradovati novom pesmom i spotom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track