OGNJEN AMIDŽIĆ PONOSAN OTAC: Matiji menjam pelene i to radim dobro!

Sin mu najvažniji

OGNJEN AMIDŽIĆ PONOSAN OTAC: Matiji menjam pelene i to radim dobro!

Stars -
Život se mnogo promenio od kada sam postao otac. Matija je sada najvažnija osoba u mom životu i prioriteti su postali potpuno drugačiji

Voditelj Ognjen Amidžić, koji će ove godine proslaviti dve decenije rada na televiziji, energiju crpi u porodici, supruzi Danijeli i dvomesečnom sinu Matiji.

"Život se mnogo promenio od kada sam postao otac. Matija je sada najvažnija osoba u mom životu i prioriteti su postali potpuno drugačiji.Osećaj kada postaneš roditelj ne može da se opiše. Svi ljudi koji imaju decu znaju o čemu pričam", rekao je Ognjen.

"Matija je još vrlo mali pa sam sada više iscrpljen i umoran nego pre njegovog rođenja, ali ipak su to slatki problemi na koje ne mogu da se žalim. Spadam u očeve koji menjaju pelene i hrane svoju bebu i mislim da to dobro radim, ali ne znam da li sam u pravu. Danijela se, naravno, bolje od mene snašla u svim tim poslovima", tvrdi uspešni televizijski autor.

Popularni tridesetsedmogodišnjak svaki slobodan trenutak provodi uz svoju suprugu i sina, a njegov iDanijelin odnos postao je potpuniji od kada su dobili trećeg člana porodice.

"Otkako smo postali roditelji moj i Danijelin odnos se promenio nabolje jer smo postali još bliži. Mi smo sada potpuno usredsređeni na našeg sina pa nemamo trenutke koje bismo izdvojili samoza sebe, jer se ne odvajamo od mališana. Sami čuvamo Matiju, za sada je još rano za dadilje i sličnu pomoć. Verujem da bi nam prijao odmor udvoje, ali još nema uslova za tako nešto", tvrdi Amidžić.

Ognjen i njegova supruga postali su roditelji 29. novembra, baš na nekadašnji veliki praznik Dan Republike. Najmlađi član porodice Amidžić je već sa nedelju dana zvanično postao navijač Partizana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja