Najnovije vesti

DORIS DRAGOVIĆ PREVARILA SRBE: Uzela 40.000 evra, a prodala samo 1.000 ulaznica!
Foto: Kurir štampano

Pukli: Organizatori u minusu zbog hrvatske pevačice

DORIS DRAGOVIĆ PREVARILA SRBE: Uzela 40.000 evra, a prodala samo 1.000 ulaznica!

Stars
Direktor Kombank arene Đorđe Milutinović: Određeni iznos isplaćen joj je unapred. Šta god bilo, nećemo otkazivati! Rizik uvek postoji

Pevaće samo za pare, publike skoro da i neće biti!
Doris Dragović je za dva koncerta u Srbiji uzela 40.000 evra unapred od Kombank arene, koja je organizator i promoter njenih nastupa u Beogradu 14. februara i Novom Sadu 8. marta. Kako saznaje Kurir, interesovanja za hrvatsku pevačicu skoro da i nema s obzirom na to da je do sada prodato svega 1.000 ulaznica.

Još se nadaju čudu

- Dragovićevoj je dato 20.000 evra u julu prošle godine, čim je ostvaren dogovor da peva u Srbiji, a pre nekoliko dana isplaćeno joj je još 20.000. Iako prodaja karata ide izuzetno loše, ona se priprema za „spektakl“ i ne razmišlja o eventualnom otkazivanju - otkriva dobro obavešten izvor.

I direktor Kombank arene Đorđe Milutinović, koji je, došavši na funkciju sredinom decembra 2013. godine, ovaj događaj zatekao kao zaostavštinu svog prethodnika, tvrdi da će se koncerti održati čak i u slučaju ogromnog finansijskog minusa za organizatore.
- Šta god bilo, mi nećemo otkazivati! Mnogo je već uloženo, a i to ne bi bilo zgodno zbog onih koji su već kupili karte i očekuju da dobiju to što su platili. Postoji i velika šansa da će u danima pred koncerte porasti interesovanje ljudi - optimističan je Milutinović, koji je i potvrdio da je Dragovićevoj određena suma novca plaćena unapred:

Doris se ne oglašava

- Određen iznos joj je isplaćen unapred, ali ne mogu da govorim o tome.

Na pitanje da li postoji mogućnost da Doris nakon koncerata ostane uskraćena za deo honorara zbog slabe posećenosti, direktor Arene je odgovorio:
- Ne postoji. U principu se sve isplati unapred. Rizik od loše procene i neuspeha uvek postoji. Ukoliko koncert bude dobar, ja ću se radovati, a ako ne bude, to je onda jedan koji nije zadovoljio očekivanja. Dešavalo se i ranije da se radi u minusu. Neki drugi koncerti će to nadoknaditi - zaključio je Milutinović.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s menadžerom Doris Dragović, ali Alen Ključe nam se nije javljao.

 

Milutinović: Ukoliko nastup bude dobar, ja ću se radovati, a ako ne bude, neki drugi koncerti će nadoknaditi minus
Milutinović: Ukoliko nastup bude dobar, ja ću se radovati, a ako ne bude, neki drugi koncerti će nadoknaditi minus

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...