Hari Varešanović: Na Evrosongu su me zvali ludi Bosanac!
Foto: Printscreen

Priznao

Hari Varešanović: Na Evrosongu su me zvali ludi Bosanac!

Stars -
Hari je otkrio da su ga na Evrosongu 2006. godine zvali "ludi Bosanac"

Pevač Hari Varešanović gostujući u jednoj emisiji pričao je o novoj pesmi, kao i o svojim počecima sa bendom "Hari Mata Hari".

"Napokon smo snimili pesmu, sramota me je , 5 godina nisam snimio pesmu. Okupio sam neku ekipu i snimio "Da te kao čovek zavolim"", rekao je Hari u emisiji"Veče sa Ivanom Ivanovićem". On je dodao da je muzika jedina stvar koju je radio u životu.

"Živim svoj san i nikada ništa drugo nisam radio osim muzike. Nisam išao na posao, nije me maltretirao šef...", otkrio je pevač, koji je očigledno imao puno sreće.

Pevač je ispričao da najradije peva sevdalinke.

"Sevdalinke sam oduvek voleo i kad sam dobro raspoložen, najradije pevam sevdalinke", rekao je. Hari kaže da je bend dobio ime sasvim slučajno.

"Tada je bila popularna ABBA, ja sam gledao to i došao na ideju da se zovemo Hari Mata Hari, kasnije sam saznao da Mata Hari na melajskom jeziku znači cik zore", ispričao je i dodao da je bend osnovan 1986. godine.

Hari je otkrio da su ga na Evrosongu 2006. godine zvali "ludi Bosanac".

"Mi smo imali tamo probe neke i uvek su tu bili neki ljudi, posle svake probe, dobijali smo ogroman aplauz, posle je bilo u novinama nešto kako ludi Bosanac peva...", ispričao je Hari.

Hari je pričao o svom unuku. "On živi u Štutgartu, tamo su mi i ćerka i zet, oni su doktori", rekao je. Ivanović ga je pitao da li ga zove deda ili Hari. "Ne zove me nikako, ne zna još da priča", našalio se pevač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track