LJILJANA JAKŠIĆ SALVETA: Dariju još nije video otac!

Nije se pojavio

LJILJANA JAKŠIĆ SALVETA: Dariju još nije video otac!

Stars -
Ni nakon dva i po meseca od rođenja, ćerkicu glumice Ljiljane Jakšić, Daruju otac još nije posetio

Glumica Ljiljana Jakšić, poznatija kao Salveta, koja je u 52. godini rodila ćerkicu, koju smatra Božjim darom, rekla je i da nakon dva i po meseca, koliko beba ima, Darijin otac se nije pojavio da vidi svoje dete.

Salveta je govorila o svom partneru koji je nestao iz njenog života ubrzo pošto je saznala da je trudna, ali je napomenula da je srećna jer joj je ostalo jedno divno biće.

"Istina se otkrije na kraju kad se on okrene i ode, ali ostalo mi je to divno biće, ta ispunjenost...", rekla je Ljiljana u emisiji "Magazin In".

Samohrana majka se početkom godine vratila na posao i svakodnevno uveseljava goste u Skardarliji, a nedavno je izjavila da je morala tako brzo nakon porođaja da počne da radi kako bi prehranila svoju mezimicu.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

Podsetimo, glumica koja je zatrudnela u ranim pedesetim priznala je da nikada nije odustajala od želje da se ostvari u ulozi majke.

"Ja od materinstva nikada nisam odustala, dešavalo mi se par puta da ostanem u drugom stanju, ali trudnoća nije opstala", rekla je Ljiljana dok je još bila trudna i objasnila svoju situaciju.

"Partner je odustao onog trenutka kada je shvatio da se to ostvarilo, odnosno da se dešava. Od tada je svako pošao svojim putem. Na roditeljstvo ne treba nikoga prisiljavati, ne optužujem ga, ali ga ne razumem", dodala je Ljiljana tom prilikom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track