BOKI MILOŠEVIĆ: Presrećan sam što ću dobiti treće unuče!

Ćerka Ksenija trudna

BOKI MILOŠEVIĆ: Presrećan sam što ću dobiti treće unuče!

Stars -
Presrećan sam što ću od Ksenije dobiti prvo unuče, s obzirom na to da ćerka Tijana već ima dva anđela. To je jedna od najlepših vesti koju sam čuo u životu i sada ostaje samo da čekamo dolazak bebe, rekao je naš proslavljeni klarinetista

Rode su svoj dolazak ove godine najavile u domu kompozitora i tekstopisca Saše Miloševića Mareta i njegove supruge, violinistkinje i pevačice Ksenije Milošević, koja je već nekoliko meseci u blagoslovenom stanju.

Kseniji će ovo biti prvo dete, dok Mare iz prvog braka ima dvoje dece. Srećnu vest podelio je Ksenijin otac, najpoznatiji sprski klarinetista Boki Milošević.

"Presrećan sam što ću od Ksenije dobiti prvo unuče, s obzirom na to da ćerka Tijana već ima dva anđela. To je jedna od najlepših vesti koju sam čuo u životu i sada ostaje samo da čekamo dolazak bebe. Ne mogu vam opisati radost što sam svoju decu izveo na pravi put, što su postali dobri ljudi i što se porodica širi. Daće bog da i oni svoje potomke vaspitaju na pravi način, samo neka su mi živi i zdravi, pa da slavimo", svoju sreću ne krije Boki.

S obzirom na to da je Ksenija na početku trudnoće, budući roditelji još uvek ne znaju pol bebe, ali i nisu voljni da ove lepe vesti podele sa medijima. Kako saznajemo, za Ksenijinu trudnoću su i članovi Filharmonije, u kojoj svira, saznali tako što joj je pozlilo na jednom nastupu.

"Ksenija ne voli medijsku pompu, pa zato vest nije podelila ni sa kolegama kako informacija ne bi procurila u javnost. Za sada radi uobičajeno, iako ima mučninu i vrtoglavicu", kaže izvor blizak muzičkom paru.

Podsetimo, Ksenija i Mare su na ludi kamen stali 14. marta prošle godine. Tada su svadbenu ceremoniju za najbliže prijatelje upriličili na jednom beogradskom splavu. Ni tada nisu bili raspoloženi da srećne vesti podele sa medijima, pa su se čak skrivali od predstavnika sedme sile pri ulasku na sopstveno slavlje.

Mare: Roditeljstvo shvatam veoma ozbiljnoMare iz prvog braka sa Oliverom Jeremić ima sinove Ognjena (13) i Luku (9), s kojima je blizak, iako oni žive s majkom. "Trudim se da kod dece ne ugušim njihovu individualnost, osnovni zadatak je da ispoštuju svoje potrebe, koje sve nas čine drugačijim od ostalih. Apsolutno sam prisutan kad se njima nešto bitno dešava u životu i svaki slobodan trenutak provodim s njima, a to su ujedno i trenuci u kojima najviše uživam. Roditeljstvo shvatam veoma ozbiljno i nije loše posavetovati se sa onima koji znaju mnogo više o tome od mene. Mnogo sam razgovarao sa stručnjacima o tome šta je najbolje za moju decu i mislim da je to ispravan put u svetu roditeljstva", izjavio je nedavno Mare.

Ksenija Milošević i Mare, foto Kurir
Ksenija Milošević i Mare, foto Kurir

NE PROPUSTITE:

STIŽE BEBA: Mare i Ksenija čekaju prvo dete!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track