ADIL IZVRĆE: Mediji su krivi jer su stalno pisali o mojoj švaleraciji!

Sramota: Maksutović svoju krivicu svaljuje na druge

ADIL IZVRĆE: Mediji su krivi jer su stalno pisali o mojoj švaleraciji!

Stars -
Pevač na saslušanju izjavio da nije tukao ćerku Džeja Ramadanovskog, ali da su se često svađali jer je ona zbog napisa u novinama postala ljubomorna

Pokušava da se opere.Adil Maksutović juče je na prvom saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu okrivio medije za propast svog braka, tvrdeći da nikad nije podigao ruku na suprugu Anu Ramadanovski, saznaje Kurir.- Tačno je da smo se toga dana, 6. decembra prošle godine, Ana i ja posvađali, ali nisam je udario! Nikad to ne bih učinio. Ona je majka moga deteta, a to nije mala stvar - izjavio je Adil na saslušanju.Misli da je varamMaksutović je ispričao da su se poslednjih meseci često svađali.- Ana i ja se znamo od 11. godine jer se poznaju i naše porodice. Imali smo skladnu vezu, bez svađa i trzavica, dok Ana nije ostala u drugom stanju. Ja sam pevač i mediji su počeli, ne znam zbog čega, da pišu da je ja varam, što nije bilo tačno. Ona je zbog toga postala nervozna i ljubomorna, pa smo se često svađali - rekao je pevač.On tvrdi da razlog njihove svađe nije druga žena, već ručak koji je spremila Ana.- Posvađali smo se, ona me je gađala telefonom i razbila ga, a onda i kristalnom činijom. Besna je otišla kod svoje majke i vratila se nekoliko sati kasnije s policijskom patrolom da uzme dete. Ja sam otišao na nastup u inostranstvo, i kad sam se vratio, sreli smo se i razgovarali. Sve je bilo u redu, a onda su sutradan tabloidi objavili da sam je tukao - kazao je Maksutović, pokušavajući da prebaci krivicu na druge.Kako Kurir nezvanično saznaje, pevač koji je pokušao tužiocu da objasni koliko mu je teško posle svega što se dogodilo, umalo nije zaplakao.Nada se pomirenju- Ja Anu razumem, imala je problem s trudnoćom i nije joj bilo lako. Mi smo sad u dobrim odnosima, čujemo se i viđamo. Još uvek se nadam da ćemo uspeti sve da rešimo i da ćemo ponovo biti srećna porodica.Njegova supruga nije juče saslušana, i svoju verziju incidenta koji se dogodio u njihovoj kući trebalo bi da iznese krajem februara.

Saslušanje tek sledi... Ana Ramadanovski
Saslušanje tek sledi... Ana Ramadanovski

Bez kolaNAUČIO SE PAMETIZbog Adilove bahatosti radnik pravosudne straže Višeg suda u Beogradu Goran Bitić mogao bi da ostane bez posla jer je pevača, kad je prošli put dolazio na saslušanja koje je otkazano, pustio da se parkira u garaži koja je predviđena isključivo za sudije i tužioce. Nakon Kurirovog pisanja pevač se izgleda opametio, pa juče nije došao svojim kolima, a onaj ko ga je dovezao parkirao je u javnoj garaži.Kratko i jasnoDŽEJ MI JE POSLAO PORUKU OD ČETIRI SLOVAPosle incidenta koji se dogodio 6. decembra prošle godine, Adil je, navodno, pokušao da stupi u kontakt s Aninim ocem, kog poznaje od malih nogu.- Zvao sam ga, slao sam mu poruke da smiri situaciju, ali on se nije javljao. Poslao mi je samo poruku koja je sadržala četiri slova i danas je čuvam - rekao je Adil, ali nije otkrio šta u njoj piše. On je naveo da je kasnije primao i preteće SMS poruke, ali nije rekao od koga i da je sve prijavio policiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track