UŽIVAJU U LJUBAVI: Kako poznati slave Dan zaljubljenih

Iznenađenja, putovanja i večere

UŽIVAJU U LJUBAVI: Kako poznati slave Dan zaljubljenih

Stars -
Nama je svaki dan Dan zaljubljenih, ali ću svakako iznenaditi poklončićem suprugu i time obeležiti praznik, kaže Branislav Lečić

Branislav i Nina Lečić su u braku tri i po godine, ali i dalje uživaju u svojoj ljubavi kao prvog dana. Svakodnevno jedno drugom poklanjaju pažnju, a glumac kaže da će današnji praznik ljubavi provesti romantično. Naravno, on sprema iznenađenje za suprugu.

"Ići ćemo na večeru s prijateljima, a nešto lepo će se desiti, to je sigurno", zagonetan je Lečić. On je nedavno izjavio da Nina ume da ga iznenadi i kada nije u pitanju obeležavanje praznika, pa se tako nedavno iz kupovine vratila sa kesama punim garderobe za njega.

S druge strane, njegova supruga kaže da je za stabilnu ljubav i uspešan brak potrebno da se ljudi ne inate, već da otvoreno iskazuju stavove i da razgovaraju. Voditeljka ističe da je osećaj za partnera ključan, pa čak i kada su u svađi.

S druge strane, ima i onih koji neće posebno slaviti Dan zaljubljenih.

Miloš Biković i Brankica Sebastijanović su zaljubljeni, ali ovom danu ne pridaju posebnu pažnju. Slično je i sa pevačem Acom Pejovićem koji je oženjen.

"Meni i mojoj gospođi je svaki dan Dan zaljubljenih, ali 14. februar ne slavimo jer smo pravoslavne veroispovesti, pa zapravo slavimo Svetog Trifuna", kaže pevač.

"Supruga i ja svakodnevno negujemo našu ljubav, a 14. februar ćemo provesti u Parizu, odnosno, ja ću nju odvesti u grad ljubavi. Rešio sam da je častim lepim putovanjem u kojem ćemo oboje uživati", kaže Miroljub Aranđelović Kemiš.

"Haris i ja slavimo našu godišnjicu i rođendane, nećemo ni proslaviti Dan zaljubljenih, jer Haris leti za Ameriku. Ipak, po pitanju romantike zna Brko da se pokaže", rekla je modna keratorka, koja je sa Harisom u braku već 11 godina i imaju dvoje dece.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track