POTPUNI DEBAKL DORIS DRAGOVIĆ: Arena prazna, kolege iz Srbije bojkotovale koncert!
Foto: Dragan Kadić

Došlo 1.500 duša

POTPUNI DEBAKL DORIS DRAGOVIĆ: Arena prazna, kolege iz Srbije bojkotovale koncert!

Stars -
Pevačica je jedva skupila 1.500 ljudi koji su želeli da prisustvuju koncertu u Kombank Areni, iako je to bio njen prvi nastup posle 25 godina
1 / 5 Foto: Dragan Kadić

Potpuni debakl.

Za prvi nastup Doris Dragović nakon 25 godina u Beogradu od samog početka nije vladalo nikakvo interesovanje, ni publike, ali izgleda i VIP ličnosti. Pevačica je uspela da privuče pažnju 1.500 ljudi, iako Kombank Arena prima oko 20.000 duša.

Kako je javio Kurirov reporter, Kombank arena nikad nije bila praznija, a ispred VIP ulaza apsolutno nije bilo nikoga.

Doris je koncert počela pesmom "Marija Magdalena". "Srce mi veoma jako lupa. Hvala vam najlepše, dragi prijatrelji. Drago mi je što smo se sreli u ovako lepom danu. Želim vam ako još niste, da se večeras zaljubite", pozdravila je Doris beogradsku publiku.

"Čulo se dobrih glasova. Neki bolje pevaju od mene. Mi smi ipak nazvali koncert po istini", rekla je Doris i zapevala "Malo mi za sriću triba".

Na sceni se Doris pridružila mlada zvezda Ilma Karahmet, koja se takmiči u šouu "X factor". Njih dve su u duetu otpevale pesmu "Sudnji dan". Niko od kolega iz Srbije nije došao da podrži Doris Dragović.

Iako već tri meseca traje kampanja za njen koncert 14. februara, ona je prodala nešto više od 1.000 karata.

Podsetimo, Doris Dragović nije prodala više od petsto karata i za svoj osmomartovski koncert u novosadskom Spensu, zbog čega su organizatori bili prinuđeni da njen "spektakl" izmeste u malu dvoranu, čiji je kapacitet oko tri hiljade mesta.

http://www.youtube.com/watch?v=cAIhVRDx1v4

NE PROPUSTITE:

PUKLA U BEOGRADU: Doris Dragović prodala samo 1.000 karata!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track