ZVEZDE GRANDA: Dalje idu Marija, Marina, Zvezdana, Emina i Nina

Pevački šou

ZVEZDE GRANDA: Dalje idu Marija, Marina, Zvezdana, Emina i Nina

Stars -
Takmičarke su pokušale da otpevaju i da se predstave što bolje i zahvaljujući žiriju i produkciji prođu u treći krug

I ove subote takmičari su dali sve od sebe kako bi ubedili žiri da im omogući prolaz u dalji tok takmičenja.

Takmičari koji su prošli u treću fazu takmičenja su: Marija Stajić, Marina Antić, Zvezdana Stevanović, Emina Islamović i Nina Đumić.

Mlade pevačke nade ocenjivaće stručni žiri: Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac.

Voditelji su Voja Nedeljković i Sanja Kužet, a specijalni članovi žirija su Žika Jakšić i direktor Grand produkcije Saša Popović.

23.53 Dalje ide 5 takmičarki: Marija Stajić, Marina Antić, Zvezdana Stevanović, Emina Islamović i Nina Đumić.

23.32 Baraš može da počne.

23.24 Takmičarka Ivona Negovanović nastupa sledeća. Ona peva Breninu pesmu "Ja nemam drugi dom". Za drugu pesmu je izabrala Indi i "Bato bre".

"Šteta što nije malo radila na glasu", rekao je Bosanac. Međutim, žiri je rekao "ne".

23.18 Naredna takmičarka je Nina Đumić, a peva pesmu Marije Šerifovićč "More pelina", druga pesma je "Neodoljiv, neumoljiv" Cece Ražnatović.

Šaban je prvi pritisnuo taster, a za njiom i Zorica i Aca Lukas. Svi članovi žirija su pritisnuli taster i kandidatkinja je prošla dalje. "Hvala vam za ovaj životni trenutak. Ovo je fenomenalno", rekla je Nina.

23.11 Dvanaesta po redu je Marija Stojićević iz Beograda, a peva pesmu Seke Aleksić "Poslednji let".Zorica Brunclik je pritisnula prva taster, a za njom i Snežana Đurišić. Druga pesma je pesma Slavice Ćukteraš "Ekskluziva".

"Meni je dosta sve ovo amaterski", rekao je Šaban, a produkcija se složila sa njim.

23.05 Jedanaesta takmičarka je Margareta Babić, a za prvu pesmu je izabrala baladu Cece Ražnatović "Gore od ljubavi", a zatim od iste pevačice "Tražio si sve".

Kandidatkinja nije dobila nijedan glas i nije prošla dalje.

22.43 LJubica Mojsovska peva pesmu Aleksandre Kovač "Da te volim". Drugu pesmu je pevala "Dobro jutro lepi moj", Ane Bekute.

Samo Bosanac i Aca Lukas su pritisnuli taster, a Šaban je promašio da pritisne taster. "I bolje što sam ga promašio".

"U ime žirija govorim. Mislim da je prvu pesmu promašila, iskliznula je i omanula. U drugoj pesmi je pokazala neki živac za pevanje, ali generalni utisak je onakav kakav je i većina žirija konstatovala. Više ne nego da", smatra Žika.

Kandidatkinja ipak ne prolazi dalje.

22.35 Milica Pavlica iz Požarevca peva pesmu Lepe Brene "Okrećeš mi leđa", a i za drugu pesmu je izabrala Breninu pesmu "Sanjam da sam s tobom".

Kandidatkinja je dobila 2 da i 3 ne. "Prva pesma je bila laka, ali je dosta slabo otpevala i drugu pesmu", rekao je Saša Popović.

"Ne volim način na koji je otpevala vokal "a", ali hajde da ne zameram sve. Ja nisam zadovoljna kako je kandidatkinja otpevala "Sanjam"", rekla je Brena i Saša je doneo konačnu odluku da kandidatkinja ne prolazi dalje.

22.29 Sledeća kandidatkinja je Maja Ilić, a peva Cecinu pesmu "Kuda idu ostavljene devojke". Druga pesma je "Neraspoložena" koju peva Andreana Čekić.

Niko od članova žirija nije pritisnuo taster i kandidatkinja nije prošla dalje.

22.22 Kanidatkinja Marija Stajić peva pesmu Ane Bekute "Sve sam stekla sama". Druga pesma je na redu i kandidatkinja je otpevala pesmu "Između mene i tebe tama", Snežane Đurišić.

"Ovo su oni takozvani "operski glasovi", rekao je Bosanac, dok je Snežana konstatovala da joj je sve "mat". Međutim, i Bosanac i Snežana su u isto vreme pritisnuli taster.

Marija ima 4 da i jedno ne.

"Ne znam što mene pitate, ionako se moj glas ne računa...", rekla je Zorica. Aca Lukas je rekao da mu se baš dopala devojka, a Bosanac, Snežana i produkcija su se složili da devojka treba da ide dalje.

22.16 Naredna kandidatkinja se zove Aleksandra Đuranović, a kao prvu pesmu peva Milicu Todorović "Sa bilo kim". Aca Lukas je pritisnuo prvi taster. Kandidatkinja je kao drugu pesmu otpevala "Ja živim za to", Alegro benda.

"Ovo je možda najlepša devojka u takmičenju za Zvezde granda, to sigurno. Ako se držimo kriterijuma i kažemo da su neke devojke zasluženo prošle... Žao nam je, ali ne možemo da pustimo ovu devojku", rekao je Saša Popović.

22.12 Emina Islamović peva pesmu Marije Šerifović "Jedan vidi sve", a druga pesma je "Pao mrak", Ane Bekute. Aca Lukas je prvi pritisnuo taster i zavesa se malo podigla. Kandidatkinja je osvojila 4 "da", ali ne i presudno peto i produkcija mora da interveniše.

"Prva pesma je teška pesma Marije Šerifović, druga pesma je bila mnogo bolja. Dolazi ona iz daleka", rekao je Saša Popović, a Aca Lukas je rekao da je pesmu Marije Šerifović "sastavila sa zemljom".

Produkcija je ipak odlučila da kandidatkinju propusti dalje.

21.50 Peta takmičarka je Marina Antić, a peva pesmu Snežane Đurišić "Lepi moj", dok je za drugu pesmu izabrala "Imam pesmu da vam pevam", Lepe Brene.

Prvi taster je pritisnula Zorica Brunclik, a iza nje i Aca Lukas i Šaban Šaulić... Svi članovi žirija su pritisnuli taster i Marina je prošla dalje. Ona se najviše dopala Zorici Brunclik koja je sve vreme skakala i đuskala dok je kandidatkinja pevala.

21.38 Četvrta takmičarka je Daniela Petrik, a peva pesmu Tanje Savić "Gde ljubav putuje", dok je za drugu pesmu izabrala Slavice Ćukteraš "Votka".

Tokom prve pesme nije dobila nijedan taster.

Zorica je rekla da da kandidatkinja prođe. Žika se obratio publici. "Devojka izgleda lepo, ali kada bi ovo gledali bez tona, bilo bi sve ok. Devojka ima izuzetan rad nogu, ali žiri kaže ne", rekao je Žika, dok je Saša insistirao da Zorica kaže svoje mišljenje.

"Devojka je izabrala tačno ono što može da skroji svojim glasom", kaže Zorica, a Aca Lukas je rekao da mu je krivo što nije pritisnuo taster da bi se devojka osetila bolje.

Saša Popović se zapitao da li bi žiri pritisnuo taster Milici Pavlović koja je trenutno najveća zvezda u Grandu. A Zorica je rekla da je devojka zaslužila da ide dalje.

21.31 Takmičarka koja sledeća nastupa je Marija Lazić, a peva pesmu Ane Bekute "Imam jedan život", a drugu pesmu peva "Između mene i tebe tama" Snežane Đurišić koja joj je i dala prvi taster.

Saša Popović je poželeo da čuje mišljenje Snežane Đurišić. "U početku je imala tremu, i bila je falš, a posle se opustila", rekla je Snežana.

"Produkcija smatra da je prva kandidatkinja imala masniji glas iako je bilo falš, mi za ovu kandidatkinju možemo da kažemo da je reper za ostale", smatra Saša Popović.

Produkcija je ipak rekla da kandidatkinja ne prolazi dalje.

21.25 Druga takmičarka se zove Zvezdana Stevanović, a za prvu pesmu je izabrala "Bol do ludila" Marije Šerifović, a druga pesma je od Danijele Vranić "Da ne vidi ona".

Takmičarka je dobila svih 5 glasova i ona prolazi u treći krug takmičenja. "Ovo je primer kako se peva", pohvalio ju je Bosanac.

21.18 Prva takmičarka za večeras je Kristina Jovanović peva pesmu Ane Bekute "Imam jedan život", a druga pesma je "Kleo se kleo" koju izvodi Snežana Đurišić.

Šaban Šaulić i Aca Lukas su jedini pritisnuli taster. Uključen je produkcijiski žiri koji čine Brena, Saša i Žika. "Ne možemo da predvidimo kako će ko da peva, ali evo neka Snežana kaže kako joj se svidela pesma", rekao je Saša.

"Ja nisam neko ko kad čuje falš, odmah otpisuje. Volim kad neko peva moju pesmu, ali ovo mi se nije svidelo", rekla je Snežana, dok je Aca Lukas objasnio svoje pritiskanje tastera time što je rekao da možda neće falširati drugi put.

Produkcija je Kristinu pustila dalje.

21.13 Takmičarke se bore da prođu u treće kvalifikaciono kolo.

NE PROPUSTITE:

ZVEZDE GRANDA: Dalje idu Stefan, Petar, Jasmin, Minel i Stefan Stevanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track