SRPSKI PEVAČI O DEBAKLU DORIS DRAGOVIĆ: Srbi napokon dolaze svesti!
Foto: Dragan Kadić

Debakl hrvatske pevačice u Srbiji

SRPSKI PEVAČI O DEBAKLU DORIS DRAGOVIĆ: Srbi napokon dolaze svesti!

Stars -
Arena je krupan zalogaj i za domaće muzičare koji su uspešni, a kamoli za Doris, koju su svi zaboravili, rekao je Bora Čorba

Srpske estradne zvezde Goca Tržan, Aca Lukas i Bora Đorđević kažu da su očekivali kako će njihova koleginica iz Hrvatske Doris Dragović doživeti debakl u “Areni” gde je na Dan zaljubljenih pevala pred samo 1.500 ljudi!

Lider "Riblje čorbe", koji je poznat po patriotizmu, kaže da je Doris precenila sebe.

"Arena je krupan zalogaj i za domaće muzičare koji su uspešni, a kamoli za Doris, koju su svi zaboravili! Ona je precenila sebe, ali i dokazala da Srbi možda malo dolaze svesti. Nama godinama tuđe g..no lepše miriše nego naše, pa ih sve prikupljamo ovde, eto, Beograd je otvoren grad, pa neka slobodno dođu", rekao je Bora.

Foto: Dado Đilas
Foto: Dado Đilas

Sa druge strane, Goca Tržan smatra da bi naša zemlja trebalo da se ugleda na Hrvatsku koja, za razliku od nas, ceni svoje izvođače.

"Mislim da je nju neko odavde zvao da pravi koncert u Areni, ne bih ja njoj pripisivala tu zaslugu. Muzika ne treba da se meša sa politikom, ali ako umetnik već daje političke izjave, mora da bude spreman i da snosi posledice. Naš problem je što ne umemo da zaštitimo svoje muzičare i kao Hrvatska prosto u medijima ignorišemo sve što dolazi odande. Ne znam da li znate da su izdavači u Hrvatskoj pojedinim mojim kolegama ponudili izdanje za njihovo tržište, ali da se pesme otpevaju na ijekavici! E, to je država koja brine o svom identitetu. Svaka im čast!", poručuje Tržanova.

Lukas, koji je napunio nekoliko puta “Arenu”, ističe da Doris nije doživela i finansijski fijasko ovim koncertom, već da je napravila dobru “kombinaciju” koja joj se isplatila."Garant su znali da će doći tako malo ljudi, jer samo bi idiot pomislio da će Doris napuniti “Arenu”. Iako se nisam bavio prodajom njenih karata, očekivao sam da neće imati publiku, ne zbog izjava koje je davala protiv Srba, jer se to kod nas brzo zaboravi, već zato što žena više nije popularna ovde", rekao je Lukas.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

NE PROPUSTITE: POTPUNI DEBAKL DORIS DRAGOVIĆ: Arena prazna, kolege iz Srbije bojkotovale koncert!

http://www.youtube.com/watch?v=cAIhVRDx1v4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track