JELENA G. NAPRAVILA LOM: Goste kafane gađala stolicama i polivala vodom!

Posle nekoliko čašica rakije

JELENA G. NAPRAVILA LOM: Goste kafane gađala stolicama i polivala vodom!

Stars -
Dan zaljubljenih rediteljka je provela bez verenika Čupe koji joj je mnogo nedostajao pa je tugu ubila alkoholom

Pobednica "Farme 5" Jelena Golubović proslavila je Dan zaljubljenih bez verenika Čupe Kalača u kafani, u kojoj je posle nekoliko čašica alkohola napravila lom i goste gađala stolicama i polivala ih vodom!

Ona je u prestoničku kafanu došla sa četiri drugarice i sve vreme se sa nekim dopisivala preko mobilnog telefona, a kad su muzičari počeli da sviraju pesme Cece Ražnatović, koje Jelena obožava, rediteljka je skočila i zajedno sa njima pevala. Onda je iznenada podigla stolicu i počela njome da zamahuje ka gostima koji su je u čudu gledali i sklanjali se. Dok se ona vrtela sa stolicom iznad glave, prišao joj je gazda i zamolio da to ne čini."Ona je tada bacila stolicu ka gazdi, a on je uspeo da je uhvati! Okrenuo se, a Jelena ga je polila vodom iz čaše i gađala ledom. Jedva je uspeo da joj objasni da ne može tako da se ponaša zbog ostalih gostiju, pa se ona nakratko smirila i nastavila da đuska. U jednom trenutku je čak i skočila na gazdina leđa, zbog čega se on našao u čudu", ispričao je jedan od gostiju.

Dok je pravila feštu, njene drugarice su se sve vreme smejale, a na savete gostiju da treba da je smire, rekle su da ona samo hoće da privuče pažnju i da neće biti agresivna. Jeleni je očigledno Čupo mnogo nedostajao u noći koja je posvećena zaljubljenima, zbog čega se trudila da zaboravi kako u tom trenutku nisu zajedno.

Nedostaje joj Čupo (Foto: Facebook)
Nedostaje joj Čupo (Foto: Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track