PEVAČICA REVOLTIRANA: Dijana Janković se postaje poštenim radom

Prekipelo joj

PEVAČICA REVOLTIRANA: Dijana Janković se postaje poštenim radom

Stars -
Smešni ste više koliko se bavite mojim likom i delom, ja znam da biste voleli da budete Dijana Janković, ali to možete postići samo poštenim radom i borbom, a ne spletkama, poručila je pevačica na Fejsbuku

Pevačica Dijana Janković revoltirana lažnim Tviter nalogom pod njenim imenom, obratila se svojim fanovima putem Fejsbuka i poručila da su samo dva njena profila na Fejsu autentična dok ostale otvaraju osobe koje se bave spletkarenjem.

"Nemam Tviter i zamoliću sve one koji su ga otvorili u moje ime da ga ugase!!! Smešni ste više koliko se bavite mojim likom i delom, ja znam da biste voleli da budete Dijana Janković, ali to možete postići samo poštenim radom i borbom, a ne spletkama. Kažete da sama sebi pišem komentare i to je suludo, ne znam ko bi se bavio time i ko ima vremena za to, dok se vi ubijate komentarišući negativno o meni i otvarajući lažne profile sa mojim imenom, ja uživam sa svojim mužem! Obaveštavam sve koji me prate da jedini pravi profil pod mojim imenom jeste ovaj i Dijana JankovićOfficial. Svi drugi ce biti prijavljeni policiji", napisala je revoltirana Dijana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track