ŽELJKO ŠAŠIĆ: Džejms Blant je drogirani mali miš!

Uvredio Srbe

ŽELJKO ŠAŠIĆ: Džejms Blant je drogirani mali miš!

Stars -
Ne znam ko je taj Džejms Blant i da nije dovoljno popularan da bi se njegovo mišljenje uvažavalo, smatra Željko

Džejms Blant izgleda ima poseban pik na Srbe. U emisiji "Top gir" pohvalio se da je učestvovao u NATO bombardovanju. "Mi smo, znate, pošteno izbombardovali Srbe", rekao je. Ovo je izazvalo buru na društvenim mrežama, a sudeći po reakcijama, ni poznatima nije baš svejedno.

Pevač Željko Šašić, pre nego što je uplovio u folk, bavio se rokom, što namerava da radi i ubuduće.

"Ne znam ko je taj Džejms Blant i da nije dovoljno popularan da bi se njegovo mišljenje uvažavalo. Naravno, mislim da kao umetnik treba da ima svoje mišljenje. On je jedan mali miš i mislim da je nešto dunuo", rekao je Željko.

Period koji je 1999. godine proveo u Srbiji, izgleda da se mnogo svideo Blantu, pa je deset godina kasnije održao koncert u Beogradu. Tokom tog nastupa predgrupa mu je bila mlada grupa "Operacija trijumf". Član benda, Vukašin Brajić misli da politiku ne bi trebalo mešati s muzikom.

"Nikada se nisam mešao u političke teme, pa tako smatram i da Džejms Blant treba da se okrene nekim pozitivnijim stvarima", rekao je Vukašin Brajić.

Frontmen "Riblje čorbe" Bora Đorđević upućen je u Blantov rad, ali mu se ne sviđa njegova muzika. Ironično je prokomentarisao ispad Blanta.

"Znam ko je Džejms Blant, slučajno sam gledao neke njegove spotove i nisam oduševljen onim što radi. Što se njegove izjave tiče, neka dođe u Srbiju ko god želi, mi smo dobra zemlja, otvorena i za neprijatelje".

Kapetan NATO PRIŠTINA

Blant je 2010. ispričao da je bio komandant NATO kolone koja je trebalo da zauzme strateški ključan prištinski aerodrom. Međutim, na aerodrom su pre britanskih, stigli ruski vojnici. Kapetan Blant je primio naređenje američkog generala Veslija Klarka da uništi ruske snage. Blant je odbio da izvrši naređenje.

NE PROPUSTITE:

JADNO: DŽEJMS BLANT S*enjali smo Srbe od bombardovanja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track