MIRKA VASILJEVIĆ: Ne napadam Vujadina da se venčamo!

Amidži šou

MIRKA VASILJEVIĆ: Ne napadam Vujadina da se venčamo!

Stars -
Danijel Kajmakoski i Maid Hećimović pričali su o svom detinjstvu i razlozima zašto su se prijavili za X Factor, dok je Mirka poželela novu ulogu, ali i da više vremena provodi sa svojim partnerom Vujadinom Savićem

Voditelj Ognjen Amidžić u svojoj emisiji Amidži šou ugostio je akterke novog rijaliti šoua "Odavno posvađane" Jelenu Golubović i Vendi, učesnike X Factor Maida Hećimovića i Danijela Kajmakoskog, kao i glumicu Mirku Vasiljević.

Danijel Kajmakoski i Maid Hećimović pričali su o svom detinjstvu i razlozima zašto su se prijavili za X Factor, dok je Mirka poželela novu ulogu, ali i da više vremena provodi sa svojim partnerom Vujadinom Savićem. Vendi i Jelena su na pravi način promovisale svoj novi rijaliti šou "Odavno posvađane", tako što su se sve vreme u studiju svađale.

Tok emisije:

23.33 Danijel Kajmakoski i Maid Hećimović došli su u studio, a Ognjen je najavio učesnike X Factor uz pesmu Karoline Gočeve "Više se ne vraćaš" za koju je Danijel napisao muziku i tekst.

Danijel je rekao da veoma brzo uči srpski i izvinio se na greškama. Kajmakoski je ispričao svoj život, kako se iz Makedonije preselio u Beč i da nemački najbolje govori od svih jezika koje zna.

I Maid i Danijel su se složili da im je ovo velika škola i da ima mnogo talentovanih ljudi u šouu X Factor. Maid smatra da će se svi družiti i nakon što se šou završi. "Meni zameraju to što kažem šta mislim. Ali, ja sam došao ovde jer nemam dovoljno vremena za sprdnju", rekao je Hećimović.

Maid je ispričao da je na jednom takmičenju u Bosni dobio drugo mesto, ali da mu se nije dopalo što je bio drugi. I on je ispričao svoju životnu priču. "Meni je majka umrla kad sam imao 18 godina. Ona mi je bila velika podrška, a kad je otišla, trebao mi je jedan vetar u leđa. Radio sam u bolnici i stalno sam pevao njima tamo. Najlepše je kad radiš ono što voliš i možeš da živiš od toga", rekao je Maid.

23.25 Mirka Vasiljević je stigla u studio kod Ognjena. "Muka me naterala da odem u inostranstvo", našalila se Mirka.

Da li si se pokajala što si mlada napravila decu. "Ne mogu da ostavim decu samu, jer ne znam šta će Andreju da padne na pamet da je drži ili tako nešto...", pričala je Mirka i dodala da joj nije žao što se ostvarila kao majka mlada.

"Ne napadam Vujadina da se venčamo, prsten još imam. Razmišljamo i mi o tome...Ali on ima veoma malo vremena i ode nam vreme vrlo brzo", kaže Mirka i dodala da je u Bordou težak život jer nemaš familiju, prijatelje i ljude koji mogu da ti pomognu.

Mirka je ispričala da nema vremena da se svađa sa Vujadinom, nego da uglavnom pričaju o deci. Verenica Vujadina Savića kaže da bi volela da je glumila u filmu sa Brusom Vilisom. "Meni je "Peti element" super film", kaže Mirka.

22.55 Jelena Golubović i Vendi su odmah krenule da se svađaju čim su ušle u studio. "Tragedija je kada se neko predstavlja kao intelektualac, a zapravo je moralni degenerik", počela je Vesna, a Jelena se branila.

Vendi je Ognjenu rekla da ona smatra da je on veoma lep čovek. "Imaš aristokratske crte lica. Ne sviđa mi se kad neko kaže da imaš veliki nos, ja to uopšte ne vidim", rekla je Vesna, dok se Ognjen složio sa njom.

http://www.youtube.com/watch?v=AXfocQnK_AE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track