VILA OD 950.000: Brena i Boba traže postanare u Majamiju!
Foto: Damir Dervišagić

Zvrji im prazna

VILA OD 950.000: Brena i Boba traže postanare u Majamiju!

Stars -
Vila od 400 kvadrata u skupom kvartu u Majamiju i na obali mora od decembra zvrji prazna jer su se , pa su Živojinovići odlučili da je izdaju

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović traže nove stanare za svoju luksuznu vilu pošto su im se sinovi vratili za Beograd.Vila od 400 kvadrata u skupom kvartu u Majamiju i na obali mora od decembra zvrji prazna, pa su Živojinovići odlučili da je izdaju. Par je luksuznu nekretninu platio 950.000 dolara, na nagovor svog venčanog kuma Jona Cirijaka, bivšeg rumunskog tenisera, a danas velikog biznismena i milionera. On ima dobro oko za nekretnine pa je bračnom paru Živojinović, osim vile u Majamiju, preporučio da kupe i stan u Monte Karlu u najskupljoj ulici, Aveniji princeze Grejs, gde nekretninu ima i Novak Đoković.

Foto Kurir
Foto Kurir

Inače, tu su donedavno živeli njihovi sinovi koji se školuju u Americi, ali je najmlađi Viktor, nakon četiri meseca provedenih tamo ipak odlučio da se, uz blagoslov roditelja, vrati u Beograd.

Brenine komšije u Majamiju su i Ivana Berendika, bivša članica grupe „Models“, inače žena Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača „Gugla“, kao i Veselin Jevrosimović, čiji luksuzan stan košta 1.370.000 dolara.

Inače, održavanje ovakve vile u egzotičnom Majamiju, uz plaćanje svih komunalija košta oko 2.000 dolara.

Srbi sa luksuznim nekretninama

Vlade Divac: Naš proslavljeni košarkaš ima dom od 430 kvadrata u Los Anđelesu vredan 2,5 miliona dolara.Dragana Mirković: Pevačica i njen muž su vlasnici dvorca u Austriji od 12.000 kvadrata.Marko Jarić: Košarkaš, između ostalog, ima vilu na Beverli Hilsu, čija je cena 1,9 miliona dolara.Sandra Meljničenko: Bivša "modelsica" i njen muž imaju penthaus u Njujorku od 12,2 miliona dolara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track