ŠUT KARTA ZA VLADU: Nataša Bekvalac našla starog dečka!
Foto: Fejsbuk

Prebolela Vuksanovića, vratila se rukometašu

ŠUT KARTA ZA VLADU: Nataša Bekvalac našla starog dečka!

Stars -
Pevačica je pre samo desetak dana raskinula sa dečkom Vladom Vuksanoviće, ali, čini se da se brzo snašla, te je nedavno uhvaćena sa bivšim dečkom Ljubom Jovanovićem

Vlada je definitivno aut.

Natašu Bekvalac uhvatila je ekipa emisije „Paparaco lov“ u zagrljaju novog-starog dečka - bivšeg rukometaša Ljubomira Jovanovića.

Istražujući da li su istinite priče o njenom raskidu s manekenom i pobednikom „Survajvera“ Vladom Vuksanovićem, nisu ni slutili da će naleteti na novog udvarača.

Ljuba je snimljen kako na Dan zaljubljenih s poklonom ulazi u zgradu na Dedinju u kojoj pevačica živi. I ostali su zajedno nekih pola sata.

Ekipa popularnog TV formata nastavila je da ih prati. Juče su prvo snimili Ljubu kako telefonira ispred zgrade u kojoj živi, a čiji je vlasnik njegov prijatelj Vlada Mandić.

Nešto kasnije se pojavila Nata i ušla unutra. Zadržala se oko sat vremena.

Podsetimo, Ljubomir Jovanović zabavljao se s Natašom Bekvalac sredinom 2011, nakon kraha njenog braka s vaterpolistom Danilom Ikodinovićem. Ljubina i Natašina veza potrajala je svega dva meseca, a bivši ljubavnici su posle rastanka ostali u prijateljskim odnosima.

Međutim, više od kraha njihove veze interesovanje javnosti izazvala je informacija da je Jovanović tada pao na doping testu zbog korišćenja „vijagre“, što je on demantovao.

Ljuba je nedavno raskinuo s voditeljkom „Slagalice“ Kristinom Radenković, a Nataša je posle dve godine zabavljanja po drugi put rekla zbogom Vladi Vuksanoviću.

Priča između pevačice i rukometaša ima nastavak, koji će gledaoci moći da vide u sledećoj epizodi „Paparaco lova“.

  A onda je došla i ona... Nataša ulazi u zgradu u kojoj živi Ljuba
A onda je došla i ona... Nataša ulazi u zgradu u kojoj živi Ljuba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja