SAŠA MATIĆ: Kad sam zagrlio Milicu Pavlović, sve sam tekstove zaboravio!
Foto: Printskrin

I dalje na Pinku

SAŠA MATIĆ: Kad sam zagrlio Milicu Pavlović, sve sam tekstove zaboravio!

Stars -
Saša Popović pozvao je u emisiju "Narod pita" majstore svog pevačkog zanata Kemala Montena, Marinka Rokvića, Halida Bešlića, Dragana Kojića Kebu i Sašu Matića

Saša Popović vodio je i ovog ponedeljka svoju emisiju "Narod pita" na programu TV Pink.

Vlasnik Grand produkcije predstavio je sjajne goste. Saša je rekao da je u emisiju pozvao pevačku "Grupu smrti": Kemala Montena, Marinka Rokvića, Halida Bešlića, Dragana Kojića Kebu i Sašu Matića.

Tok emisije:

22.41 Prikazan je video posvećen Marinku Rokviću gde pevaju njegovi sinovi Marko i Nikola. "Ti si jedan ponosan otac", rekao je Saša, a Marinko se složio. Saša je zamerio Nikoli jer se dugo nije pojavio na Grandovoj sceni. "Otkako je bio u Survajveru, on se promenio, otišao iz folka. Ali, i zaljubio se, sigurno i to utiče", rekao je Popović.

22.35 Popović je izvadio da pokaže parfem Halida Bešlića "Miljacka". "Ovaj parfem je stvarno sjajan", rekao je Saša, a Bešlić se nadovezao: "Razmišljao sam da li da uradim parfem, ali kad sam ga pomirisao, oduševio sam se".

22.28 Saša Popović i Saša Matić ispričali su svoj doživljaj sa Milicom Pavlović. "Dok se Milica takmičila, bila je anonimna. Saša je došao da bude član žirija i kaže meni "Jao, ala je zgodna ova devojka", našalio se Popović, a Matić je dodao: "Ja kad sam je zagrlio oko struka, sve sam tekstove zaboravio".

21.18 Javio se gledalac iz Loznice koji je želeo da pozdravi Kebu. Saša je odmah pokrenuo priču koja oduvek prati Kebu. "Neverovatno kako se uvek za Kebu pokreću takve priče. Da li on ima romske krvi ili ne", šalio se Saša, dok se Keba samo smeškao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track