DRAMA IVON JAFALI: Upala sam u leglo kriminala!
Foto: Zorana Jevtic

Stan prodat tri puta

DRAMA IVON JAFALI: Upala sam u leglo kriminala!

Stars -
Veštim sudskim manipulacijima prijateljica supruge moga deda stan je za nekoliko dana tri puta prodali dok sam ja bila u Italiji godinu dana i sada je došao izvesni Ljubomir, koji je od svih tih kupaca poslednji platio porez i hoće tu da živi, navodi Ivon

Voditeljka Ivon Jafali ovih dana preživljava pravu životnu dramu, jer su je sudski izvršitelji izbacili iz stana u Svetogorskoj ulici koji je pripadao njenom dedi, a koji joj je ostavila njegova bivša žena.

Voditeljka je objasnila kakva agonija je zadesila i tvrdi da je upala u leglo kriminala.

"Upala sam u leglo organizovanog kriminala i osećam se kao da živim u filmu Srdana Golubovića. Taj stan deda je hteo da prevede na mene, ali kada je imao moždani udar nisam htela još i time da ga opterećujem, pa je stan posle njegove smrti ostao njegovoj drugoj supruzi Dragici. Ona je stan prevela na mene ugovorom o poklonu, dok je o njoj brinula naša porodična prijateljica Gordana, koja ju je u međuvremenu i pokrala. Gordana i advokat Krajnović napravili su ugovor o doživotnom izdržavanju koji je potpisala moja baka, i to nakon što je meni poklonila stan. Veštim sudskim manipulacijima oni su taj stan za nekoliko dana tri puta prodali dok sam ja bila u Italiji godinu dana i sada je došao izvesni Ljubomir, koji je od svih tih kupaca poslednji platio porez i hoće tu da živi", pokušala je Ivon da objasni potpuno čudnu situaciju u kojoj se našla.

Da stvar bude još komplikovanija, sudski izvršitelji su je izbacili na ulicu.

"Predsednik izvršitelja, što nije uobičajeno, došao je i rekao da uzmem samo najpotrebnije stvari, a ostale će biti popisane i poslate u Kaluđericu, gde ih mogu preuzeti. Promenili su i bravu, a ja pokušavam da tužim sve njih i dokažem da je to moj stan i povratim dom u kojem sam sa majkom odrasla. Prvo ročište protiv poslednjeg kupca čeka me početkom aprila i ko zna koliko će proći dok ne dokažem čiji je stan", revoltirana je voditeljka.

http://www.youtube.com/watch?v=5S-Oc5TYZxg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja