VENČANJE U CRKVI: Nikolina i Kapor zakazali svadbu i krštenje sina!
Foto: Damir Dervisagic

11. maja veliko slavlje

VENČANJE U CRKVI: Nikolina i Kapor zakazali svadbu i krštenje sina!

Stars -
Par je želeo da se tačno na godišnjicu od tajnog venčanja u opštini, venčaju i u crkvi, ali pošto 12. maj pada u ponedeljak, odlučili su da to bude dan ranije

Nikolina Kovač i Saša Kapor, koji su pre devet meseci dobila sina Nikolaja, zakazali su svadbu za 11. maj! Oni će se u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu zavetovati na večnu ljubav, nakon čega će na istom mestu krstiti i svog naslednika, a zatim će organizovati gala slavlje u jednom hotelu.

"Saša i Nikolina su želeli da se tačno na godišnjicu od tajnog venčanja u opštini, venčaju i u crkvi, ali pošto 12. maj pada u ponedeljak, odlučili su da to bude dan ranije. A s obzirom na to da će njihov sin, koji se rodio dan posle njihovog venčanja, 13. maja napuniti godinu dana, Kaporovi će ove godine tri bitna događaja proslaviti u jednom danu. Odmah posle venčanja i krštenja u crkvi, svadbeno veselje će nastaviti u jednom prestoničkom hotelu. Biće to velika svadba, a Nikolina je već izabrala venčanicu i pobrinula se da dekoracija bude onakva kakvu je oduvek želela. Iako ima mnogo obaveza oko bebe, ona je stigla da snimi novu pesmu i spot i spremi svadbu", kaže naš izvor blizak pevačici.

Kako saznajemo, i njihovi roditelji im pomažu u realizaciji njihovih zahteva ili u čuvanju Nikolaja kako bi Nikolina i Saša mogli da ugovore sve što im je potrebno za taj dan. Njih dvoje već dve godine zajedno, brzo su započeli zajednički život, posle čega je pevačica ostala u blagoslovenom stanju. Saša ne krije da je brzo zavoleo koleginicu i da joj svakodnevno ugađa.

"Sitnicama joj dajem do znanja koliko je volim, SMS-ovima, ljubim je u čelo i volim da joj kupujem pidžamice, jer ih ona obožava. Mi se volimo svaki dan po ceo dan", nedavno je istakao Saša Kapor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track