KUPIĆEMO TI NOVE CIPELE: Fanovi poručili Rozgi da promeni obuću

Uvek iste štikle

KUPIĆEMO TI NOVE CIPELE: Fanovi poručili Rozgi da promeni obuću

Stars -
Pevačica Jelena Rozga je cipele poznate italijanske marke platila 720 evra i očigledno je odlučila da ih nosi u svakoj prilici koja joj se pruži što su joj obožavaoci zamerili

Nakon što se više puta pojavila u istim cipelama, obožavaoci pevačice Jelene Rozge poručili su da ih napokon promeni ili će joj oni kupiti nove.

Rozga je cipele poznate italijanske marke Đanvito Rosi platila 720 evra i očigledno je odlučila da ih nosi u svakoj prilici koja joj se pruži. Međutim, to je veoma iznerviralo njene fanove:

"Kupi već jednom nove! Kao da nemaš novca. Ove si obula već 59.637 puta. Ružne su!", napisali su fanovi Jeleni Rozgi nakon što su je opet videli u istim crnim cipelama.

Prvu fotografiju u elegantnim štiklama talijanske modne kuće iz kolekcije jesen/zima 2012/2013. Jelena je početkom januara objavila na profilu na društvenoj mreži.

Prve reakcije fanova bile su pozitivne, a devojke su je čak ispitivale gde ih je kupila. Splitskoj pevačici su se cipele s otvorom na prstima očito toliko svidele jer ih stalno nosi na koncertima.

Do sada ih je kombinovala sa haljinama, trikoima i mini suknjama, ali ubrzo je, kažu fanovi, postala dosadna.

"Ove cipele su prepopularne. Možda bismo trebali skupiti Jeli za nove", komentarisali su obožavaoci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track