KRALJICA SILIKONA OBEĆALA KRISTIJANU GOLUBOVIĆU: Uskoro ću biti prirodna!

Menja imidž

KRALJICA SILIKONA OBEĆALA KRISTIJANU GOLUBOVIĆU: Uskoro ću biti prirodna!

Stars -
Digi nokti, duga kosa i velike grudi nikada neće izaći iz mode, napisala je Tijana Đuričić na svom profilu, a Golubović joj je poručio da bi bilo ekstra da je sve prirodno

Tijana Đuričić, novopečena srpska starleta poznata kao kraljica silikona, na svoj profil na Fejsbuku postavila fotografiju na kojoj izgleda kao da ima novu frizuru. Pored toga, ona je nagovestila da će uskoro i drastično promeniti imidž.

"Digi nokti, duga kosa i velike grudi nikada neće izaći iz mode”, napisala je kraljica silikona Tijana Đuričić na svom profilu.

Odgovorio joj je Kristijan Glubović i poželeo da starleta bude prirodnija, na šta mu je ona odgovorila da će se to desiti uskoro.

"Još samo da je sve prirodno - bilo bi extra", napisao je Golubović ispod slike, a Đuričićeva je odgovorila da će se to desiti uskoro!

Pored ovoga, Tijana je na Fejsbuk okačila i fotografiju svoje nove frizure, gde izgleda kao da je znatno skratila kosu. Ipak, Tijana nam je otkrila da joj je kosa i dalje duga, a da samo na slici deluje kao da se ošišala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track