NAROD PITA Mira Škorić: Volela bih da postanem dobar jahač

Muzička emisija

NAROD PITA Mira Škorić: Volela bih da postanem dobar jahač

Stars -
Saša Popović ugostio je ovog ponedeljka Vericu Šerifović, Miru Škorić, Nadu Topčagić, Suzanu Jovanović i Biljanu Jeftić

Saša Popović vodio je i ovog ponedeljka svoju emisiju "Narod pita" na programu TV Pink. U večerašnjoj emisiji vlasnik Grand produkcije ugostio je 5 pevačica i to: Verica Šerifović, Mira Škorić, Nada Topčagić, Suzana Jovanović i Biljana Jeftić.

23:10 Mira Škorić je govorila o svojim trenutnim aktivnostima među kojima je sada najviše okupira snimanje spota za novu pesmu. Pevačica je sa gledaocima podelila da je jahanje njena velika strast, te će u novom spotu, upravo jahati. Ona je otkrila da je ranije imala padova, ali da bi volela da postane dobar jahač.

"Gleda u mene i kaže da bi volela da bude dobar jahač, kao da sam ja neki...", nije dovršio rečenicu Saša

22:55 Pevačice su ponovo zapevale svoje hitove, a u jednom trenutku na binu je došao i Saša Popović koji je zaigrao kolo sa svojim gošćama.

22:45 Nakon što je gledaoc pogrešno odgovorio na nagradno pitanje, a od gošći je samo Sašina žena Suzana Jovanović tačno odgovorila na pitanje, prokomentarisala je da želi kao nagradu garnituru od sponzora emisije.

"Ti ćeš dobiti dve garniture od Popovića", rekao je Saša ženi.

22:40 U emisiji je pušten i snimak od pre 10 godina koji prikazuje Nadu Topčagić kako imitira Miroslava Ilića. Nada se našalila da je u stvari ona proslavila Miroslava.

"Nakon ovog nastupa je njemu krenulo", rekla je Nada Topčagić.

22:30 Saša je pustio inserte iz emisija u kojima je Mira Škorić predstavila svoje glumačko umeće, najviše sposobnost imitiranja poznatih ličnosti.

"Kad pozovem Nadu u goste ona mi uvek kaže - Nemoj sad molim te, pravim zimnicu, nemoj sad molim te, renoviram kuću, nemoj sad molim t,e nemam šta da obučem, a kod Lee Kiš uvek ode", požalio se Saša u emisiji, ali nije zamerio svojoj gošći.

21:30 "Nemoj Suzana da mi brišeš ovaj karmin, to me je sigurno poljubila Nada Topčagić", rekao je kroz osmeh Saša svojoj ženi Suzani Jovanović, dok su pevačice smeštale u fotelje.

"Jel ćemo dobiti nagradu?", pitale su gošće nakon što su odgovarale na nagradno pitanje za gledaoce.

"Naravno, dobiće svaka po bananu", odgovorio je šaljivo Saša.

21:15 Pet Sašinih gošći zapevale su svoje hitove, a Nada Topčagić se istakla po dobrom raspoloženju i u jednom trenutku zapevala: "Izvini, Saša, izvini..."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track