OVO JE STANIJIN MAČO: Lep, zgodan, svetska faca...
Foto: Printscreen

Nova simpatija

OVO JE STANIJIN MAČO: Lep, zgodan, svetska faca...

Stars -
Stanija je otkrila da uskoro odlazi u Ameriku, kao i da njeno srce osvaja dečko koji je, kako kaže, svetska faca

Stanija Dobrojević odlučila je da se vrati u top formu, iako se ne može reći da je iz nje "ispala", a trenutke iz teretane je podelila i sa brojnim gledaocima, kao i nekoliko detalja o raskidu sa Filipom Panajotovićem.

"Pokušali smo da se pomirimo i da sve bude okej, ali je ubrzo posle toga sve puklo", rekla je Stanija Dobrojević i objasnila da su se posvađali oko gluposti kao i uvek: "Bila je žustra rasprava u mom stanu, rekao mi je reči koje nije trebalo i ja sam otvorila vrata i izbacila ga napolje", dodaje naša najpopularnija starleta.

"Sada smo posvađani, ali ja nikad nisam od onih koji misle da je kraj zauvek. "Nikad ne reci nikad", ja sam se vratila zbog naše veze u Srbiju, ali imali smo svađe i raskide, tako da za četiri nedelje odlazim, i to sama", kaže Stanija i svađe sa Filipom objašnjava time što je on pomalo nezreo, a celu priču prate kadrovi iz teretane na kojima starleta ponosno pokazuje svoje izazovno telo.

Za sam kraj, dodaje kako njeno srce trenutno osvaja jedan dečko, koji je "mlad, lep, zgodan i svetska faca", kao i da je profesionalno ostvaren čovek. Sve to Stanija govori sa širokim osmehom, a kako izgleda kada vežba u teretani pogledajte na našem portalu.

http://www.youtube.com/watch?v=YAN00hEJJZE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track