JELENA KOSTOV HOĆE DA SE UDA: Čekam da me žandarm zaprosi!
Foto: Facebook

Mašta o braku

JELENA KOSTOV HOĆE DA SE UDA: Čekam da me žandarm zaprosi!

Stars -
Imam 30 godina i kažu da je vreme za udaju. Priznajem da sanjam o venčanici i svadbi, i Miljan to zna, ali ume da me pita kako mi te ceremonije nisu dosadile posle toliko svadbi na kojima sam pevala, rekla je pevačica

Jelena Kostov, zvezda Granda, mašta o svadbi, braku i deci koje priželjkuje u skorijoj budućnosti s izabranikom Miljanom, pripadnikom srpske žandarmerije.Otkad se pre dve i po godine zaljubila u Miljana, Jelena Kostov promenila je poglede na svet i potpuno drugačije doživljava "opasne" policajce.

"Mogu da potpišem da su žandarmerci najbolji momci, prave mace i dobrice, iako odaju sasvim drugačiju sliku. Iza maske opasnih i namrgođenih muškarca kriju se dobre i neiskvarene duše", rekla je pevačica iz Dimitrovgrada.

"Imam 30 godina i kažu da je vreme za udaju. Priznajem da sanjam o venčanici i svadbi, i Miljan to zna, ali ume da me pita kako mi te ceremonije nisu dosadile posle toliko svadbi na kojima sam pevala. Ali nije isto gledati i biti akter. Inače, ja obožavam svadbe i sa najvećim žarom pevam mladencima", kaže Jelena i glasno se smeje na našu opasku da će možda ovaj tekst Miljana podstaći da je konačno i zaprosi.

Govoreći o karijeri, Jelena kaže kako pevači spremaju različite pesme za različita tržišta. "Dobra stvar i isplativa za pevače je pojava singla, a posebno što mogu da se rade namenski za različita tržišta. Tako sam novu pesmu "Jedina u gradu" uradila sa "Big tajmom“ za diskoteke u dijaspori i već pravimo lom, dok kod nas ne vole taj spoj folka i repa“, iskrena je Jelena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track